2023.08.11.

AJÁNLÓ: Bemutatjuk legújabb márkánkat az Orist

Az Oris egy svájci luxusóra gyártó cég, amely 1904 óta van jelen a piacon. A Hölstein szívében fekvő vállalat kiváló minőségű mechanikus óráiról ismert. Innováció és formatervezés terén élvonalas szereplő napjaink luxusóra piacán. Az Oris órák nagy népszerűségnek örvendenek az óra rajongók körében, megbízható szerkezetük, funkcionalitásuk és más svájci versenytársakhoz képest megfizethető áruk miatt.

 

Az Oris órakollekció széles, minden igényt kielégítő választékákkal rendelkezik. Kínál sportórákat, búvárórákat és öltönyórákat is. A vállalat legnépszerűbb modelljei közé tartozik az Oris Aquis, egy búváróra, amely akár 300 méteres vízállósággal rendelkezik, valamint az ikonikus Oris Big Crown pilótaóra.

A hagyományos mechanikus órák mellett az Oris saját fejlesztésű mechanikus szerkezetű órákat is kínál, amelyekre kivételes, akár 10 éves garanciát nyújt.

Az Oris elkötelezett a fenntarthatóság mellett, számos segítő kezdeményezés támogatója. Újrahasznosított anyagokat használ óráiban és aktívan részt vesz különböző jótékonysági ügyekben, mint a tengeri ökoszisztémák megőrzésének támogatása, vagy hátrányos helyzetű közösségek oktatásának előmozdítása.
Ismerje meg közelebbről legújabb márkánkat, az Orist, méltó képviselője a minőségnek és színvonalnak melyet vásárlóink számára biztosítunk!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down