1. IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK

A törzsvásárlói kedvezmény mértéke 10%, amely vonatkozik a teljes árukészletre, kivéve: az akciós termékekre, korlátozott kiadású vagy limitált modellekre, óraszíjakra és szolgáltatásokra (ékszer-, órajavításra, ékszer készítésre, karikagyűrű készítésre, elemcserére).

2. A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA FELTÉTELE

Törzsvásárlói kártya akkor igényelhető, ha üzletinkben, legalább bruttó 200.000Ft értékben vásárol.

3. A KÁRTYA KIÁLLÍTÁSA ÉS KÉZHEZVÉTELE

A vásárlók a programba való felvételüket a Babós óra-ékszer szalon törzsvásárlói kártya igénylő lapjának kitöltésével, kérhetik. A Kártyaigénylő lap kitöltése és aláírása egyúttal a kártya szabályzat és feltételrendszer elfogadását jelenti.

A Babós óra-ékszer szalon jogosult a kártyaigénylést elutasítani, amennyiben:
– a kártyaigénylő az igénylőlapot hiányosan, hibásan vagy olvashatatlanul töltötte ki, vagy – nem természetes személy

4. A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA FELHASZNÁLÁSA

A Babós óra-ékszer szalonokban történő vásárláskor még a számlázás előtt be kell mutatni a törzsvásárlói kártyát. Vásárlás után, visszamenőleg, a kártya bemutatásának elmulasztásából származó többletköltséget nem áll módunkban megtéríteni.

Amennyiben a weboldalon történő vásárlás esetén szeretné igénybe venni a kedvezményt, kérje a weboldalon keresztül a törzsvásárlói kedvezmény biztosításához azt a bon-t, mellyel kedvezményes áron vásárolhatja meg a terméket. Ezt a bont elküldjük Önnek, miután névvel, címmel beazonosítottuk Önt, hogy a törzsvásárlói listánkban szerepel.

5. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A törzsvásárlói kártyák nem átruházhatók, vásárlásra csak a törzsvásárlói kártya igénylőlapon feltüntetett magánszemély és családtagjai jogosultak.

A törzsvásárlói kártyákkal kapcsolatos feltételrendszert a Babós óra-ékszer szalon, mint kibocsátó bármikor módosíthatja, a kibocsátott kártyák érvényességét korlátozhatja, a kártyákkal igénybe vehető kedvezményeket változtathatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is. A változásokat a kibocsátó, internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

6. A SZEMÉLYES ADATKEZELÉSRE VONATKOZÓ KÖTELEZETTSÉGEK

A törzsvásárlói kártya igénylőlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Babós óra-ékszer szalon elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Babós óra-ékszer szalon iránti vásárlói elkötelezettség növelése. A Babós óra-ékszer szalon az adatokat kizárólag saját reklám céljaira ingyenesen felhasználja. Az adatokat a Babós óra-ékszer szalon bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Babós óra-ékszer szalon a kártyabirtokosokkal szemben az 1992. évi LXIII.Tv (Adv tv.) 3 § -nak megfelelően felel az adatok biztonságáért, az adatok megfelelő védelméért a jogosulatlan hozzáférés, a megváltoztatás, a nyilvánosságra hozás, a törlés, a sérülés és a megsemmisülés terén. A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a törzsvásárlói kártya letiltásra kerül, és a törzsvásárlói kártya nem használható többé.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down