Tissot t-touch connect solar férfi óra T121.420.47.051.07

Férfi
Titánium óratok
Titanium óratok kerámiával
Kaucsuk szíj
Textil szíj
Solar
Érintésérzékeny zafír kristály
10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Stopper funkció
Öröknaptár
Ébresztés
Több időzóna megjelenítés
Többfunkciós
Iránytű
Bluetooth
Cikkszám: T121.420.47.051.07 Kategória:
Hosszúság: 47.5 mm
Szélesség: 47.5 mm
Magasság: 15.3 mm

A szíj mérete: 23mm

Használati útmutató:

As a descendant of the first multifunction tactile watch in history, the T-Touch Connect Solar embodies the Tissot philosophy: Innovators by tradition. The T-Touch Connect Solar is first and foremost a watch. Private, interactive, and autonomous; contemporary and durable, it is Swiss Made by Tissot.

407.900 Ft

Készleten

Termék leírás

altimeter, compass, perpetual calendar, alarm, time, time zones, automatic daylight saving time, timer, chrono split, chrono lap, chrono log book, step counter, calories burned, distance travelled, barometer, temperature, weather trend, azimuth, notifications, incoming call, connection alerts, security lock, eco mode, automatic sleep mode

További információk

Tömeg 98 g
Méretek 47,5 × 47,5 × 15,3 mm
Különleges tulajdonságok

, , , , , , ,

Működési elv

Nem

Óratok

Óratok anyaga

,

Óratok formája

Óraüveg

Számlap szine

Szerkezet

Szíj/csat

,

Szíj/csat anyaga

,

Vízállóság

A Tissot óragyárat 1853-ban alapította Charles-Felicien Tissot és fia Charles-Emile Tissot a Jura hegységben fekvő Le Locle-ban. Jelenleg a világ óragyártásának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Számos világújdonság fűződik a Tissot nevéhez: többek között az első anti-mágneses, az első műanyag óra az IDEA 2001, az első kőből készült „Rock Watch”, az első fából készült óra „Wood Watch”, napjaink világújdonsága a T-touch, mely érintőképernyővel tud funkciókat váltani.
A Tissot óragyár 1985 óta a svájci Swatch Group tagja és mára több mint 140 országban vannak jelen. A Swatch Group-al egy erős csoportosulás jött létre, melyben a Rado, Longines, Certina, Omega, Swatch, CK márkákkal karöltve a Tissot is megmaradt a vezető középkategóriás svájci órák között.
A Tissot filozófiája, olyan órákat készíteni a széles vásárlóközönség számára, mely mind formailag mind technikailag megfelel a kor követelményének.
Minden Tissot órára jellemző tulajdonság: svájci szerkezettel készül, minimum 30 m-ig vízálló, karcálló zafír üveg, nemes acél óratok és óracsat
Napjainkban hivatalos időmérője a motorsport, kerékpár, jégkorong és vívás világbajnoki küzdelmeinek, továbbá szponzorálja a Tour de France, Tour de Suisse eseményeket, de támogatója volt az Ázsiai Játékoknak és az Olimpiának is. Több olyan sporteseményen is jelen volt az elmúlt száz évben, mely a Tissot hírnevét öregbítette: Monte Carlo Rally, Forma1, Davis Kupa, Downhill Síverseny…stb.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down