Nomos Glashütte Club Campus 38 férfi óra 737

Férfi
Rozsdamentes acél óratok (316L)
Bőrszíj
Mechanikus (kézi felhúzású)
Zafír kristály üveg
10 bar (100 m) nyomásig vízálló
Cikkszám: 737 Kategória:
Hosszúság: 38.5 mm
Szélesség: 38.5 mm
Magasság: 8.5 mm

A szíj mérete: 20mm

Nomos Club: Az egyik legkarakteresebb darab a Nomos palettáján. Örök klasszikus formájával, vonzó, fiatalos megjelenésével ideális társ lehet a mindennapokban.. Ár-érték arányban tökéletes választás annak, aki manufaktúra szerkezettel rendelkező órát keres.

608.000 Ft

Készleten

Termék leírás

Nomos Club: Sportos, fiatalos de eleganciát sugárzó modell. Világos számlapos,  kézi felhúzású, manufaktúra szerkezettel szerelt, vízálló Nomos Glashütte óra, amely nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült.

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 38,5 × 38,5 × 8,5 mm
Nem

Szíj/csat anyaga

Óratok anyaga

Óraüveg

Szerkezet

Vízállóság

Működési elv

Óratok

Óratok formája

Számlap szine

Szíj/csat

1990 januárjában, alig 2 hónappal a berlini fal leomlása után, egy düsseldorfi informatikus és fotós regisztrálta a NOMOS Glashütte / SA védjegyet. Ezzel kezdetét vette a német NOMOS óramárka sikeres pályafutása. Jelenleg évi 20.000 darab órát készít és 300 főt számlál a Szászországban található német manufaktúra.
A NOMOS órák első gyűjteménye 1992-ben jelent meg. Az első kollekció mintáit Susanne Günther készítette, a Bauhaus purista stílusának hatása alapján. A NOMOS designja tiszta és modernista esztétikájukról ismertek. A NOMOS Glashütte a Deutscher Werkbund (Német Iparosok Szövetsége) tagja. Mozgalom és egy olyan csoport, amely képviseli azoknak a vállalatoknak az érdekeit, amelyek a kézműves és az ipari termelés kombinálják a tervezést és a funkcionalitást. Eredeti célja a termékgyártók és a formatervező szakemberek közötti partnerség létrehozása volt, hogy javítsák a német vállalatok versenyképességét a globális piacokon.
A német NOMOS Glashütte cég irányító csapata Uwe Ahrendt vezérigazgatóból áll, aki diplomás mérnök és a termelésért felelős; Judith Borowski, a kommunikáció és a tervezés irányítója Berlinben; és az alapító, Roland Schwertner, aki továbbra is az értékesítésért felelős.

A korai években kizárólag kézi felhúzású, mechanikus órák gyártására összpontosítottak, melyek bázis kaliberjét svájci ETA SA / Peseux 7001 adta. Viszont 2005 áprilisa óta csak saját szerkezetekkel szerelik az óráikat. Még ebben az évben bemutatták az első saját fejlesztésű mechanikus automata kaliberrel szerelt Tangomat órájukat is. Nomos 2014 óta házon belül készíti az órák gátszerkezetét és billegőjét is, a rendszernek pedig nevet is adtak, ez a „Nomos Swing System”. Ez volt az a mérföldkő, amikor is kijelenthették, hogy nem függnek többet a svájci gyártóktól. Ezt az új rendszert a következő években fokozatosan bevezették, majd 2016-tól DUW (Deutsche Uhrenwerke) előtagokat is megkapták a kaliber családok. Még ebben az évben bemutatták a rendkívül vékony (3,2mm) Swing System-mel ellátott 42 órás járástartalékú, 27 köves DUW 3001 kaliber számú Neomatik szerkezetüket is. 2018-ban pedig jött a DUW6101 kaliber számú Neomatik date szerkezetük, amit még azon melegében be is mutattak az Autobahn és a Tangente Update óráikban. Az idei 2019-es Basel World kiállításon további 3 új kollekció bemutatására került sor: 3 automata szerkezettel szerelt Club Campus modell, Club Sport modell és a Tangente Sport 2 verziója.

A márka 1992-ben kezdte meg a gyártást négy alapmodellel (Tangente, Orion, Ludwig és Tetra). A NOMOS Glashütte azóta fokozatosan kibővítette az órák kínálatát olyan új modellekkel és méretekkel, mint például a Club és a Metro. 2013-ban a cég két aranymodellt mutatott be kollekciójába, a Lambda és a Lux. Jelenleg tizenhárom NOMOS karóramodell létezik, amelyek számos változatban elérhetők.

A NOMOS órák eddig több mint 150 tekintélyes díjat nyertek el, köztük az iF Design Award, a Good Design Award, a red dot Design Award és a német Design Award díjait.
2018-ban a NOMOS Glashütte lett az első nem svájci márka az A. Lange & Söhne után, amely a Tangente Update modelljével elnyerte az órás világ legnagyobb Oscar-díját (GPHG), emellett elnyerte az Európai Terméktervezési Díjat is. (EPDA).

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down