2023.07.14.

SUN’S OUT – SUBS OUT

Végre itt a nyár, és ahogy a gondolataink a nyaralási tervek, a hosszú esték, a meleg időjárású ruhatárak és a kerti sütögetések felé fordulnak, itt az ideje annak is, hogy átgondoljuk, milyen kiegészítőtt fogunk felcsatolni a közelgő napsütéses napokra. Mi lehetne jobb módja az évszak megünneplésének, mint egy kis színfolt a karján? A DOXA jól ismert élénk színű búváróráiról, és most itt az ideje, hogy maximálisan kiélvezzük őket. Az egyik óra, amely valóban készen áll minden kalandra, a DOXA SUB 300T, egy olyan óra, amely a medencében éppúgy otthon van, mint a tenger legmélyebb pontjain, 1200 méteres vízállóságának köszönhetően.

Orange Sunsets, avagy Professional

A napfelkelte és a napnyugta során az égen látható tűz gyakorlatilag minden kontinensen élvezhető. A horizonton áthatoló narancssárga és vörös színek spektruma a természet egyik legkülönlegesebb ajándéka…, és egy óra számlapján is lenyűgözően mutat! A narancs fontos szín a DOXA-nál, hiszen ez az eredeti színe azoknak a professzionális búváróráknak, amelyekről a márka olyan jól ismert. Tudományosan ez az a szín, amely a legjobb olvashatóságot biztosítja a mélységben – ez több, mint egy szép számlap! A víz alatti kiváló leolvashatóság érdekében a búvárkodással kapcsolatos információkat szolgáltató valamennyi alkatrész Super-LumiNova® lumineszcens betéttel van kiemelve. Ez garantálja az optimális láthatóságot gyenge fényviszonyok között a felszín alatt.

Doxa sub 300t

Black Magic, avagy Sharkhunter

A fekete soha nem megy ki a divatból, függetlenül az évszaktól, és bár lehet, hogy nyárra nem ez a legkézenfekvőbb választás, ám a következő évszakokban is ugyanolyan sokoldalú és elegáns lesz, függetlenül az időjárástól. A Sharkhunter egy hagyományos megjelenésű búváróra, nem értelmetlen fekete tárcsával és élénk narancssárga óramutatóval, amely tiszta lopakodásnak tűnik. A professzionális búváróra megjelenést még jobban fokozza, ha az órát a rozsdamentes acélból készült karperecén viseli, amely jellegzetes “rizsgyöngyös” stílusú, és csavarokkal biztonságosan csatlakozik a pontos és biztonságos illeszkedés érdekében. Ez egy összecsukható csatot is tartalmaz, egy racsnis búvárruha hosszabbítóval, amely további kényelmet és sokoldalúságot kínál.

Doxa sub 300t

Silver Treasure, avagy Searambler

Hagyományosan a kalózok és minden kalandor, aki kincsvadászatra indul, elsüllyedt zsákmányt, valószínűleg ezüstdarabokat keresett. Az ezüst hűvös és ropogós megjelenése hasonlít a víz csillogó tükörképére és a napsütés ragyogó fényességére. Frissítő és hűvös hangulatot áraszt, így a meleg nyári napokhoz illő választás, amely a frissesség érzetét kelti. Ha a saját kalandodra szeretnél vállalkozni, akkor keresd a Searambler ezüst számlapjának kincsét, amely az egész órának monokróm megjelenést kölcsönöz; az acél tok és az ezüst számlap tökéletes társak a homogén megjelenéshez a csuklón.

Doxa sub 300t

Blue Skies, avagy Caribbean

Fekszel a parton egy hideg itallal a kezedben, és kinyitod a szemed. Mit látsz? Tiszta, végtelen kék eget. Ez az évszak védjegye, és olyan optimizmussal bír, amit nehéz felülmúlni. Csak arra ügyelj, hogy legyen rajtad naptej! Amikor az ég kék, adj egy kis színt a csuklódra a SUB 300T Caribbean órával. Ez az időmérő nevénél és természeténél fogva is karibi, és egy olyan pihentető világba repít, ahol nyugodt kék minden, ami a melegben való lazításhoz kell! Az eredeti úttörő modellt, a SUB 300T Conquistador-t 1968-ban mutatta be a DOXA, mint az első búvárórát, amely héliumszeleppel ellátott, a nagyközönség számára elérhető búvárórát. Gyorsan 50 évet ugorjunk előre 2019 szeptemberéig, és bemutatták az új SUB 300T-t, amely tisztelgésként szolgál elődje úttörő dizájnja előtt. A karibi kék számlap lenyűgözően néz ki a hozzá illő gumiszíjjal is!

Doxa sub 300t

Yellow Sands, avagy Divingstar

Kaliforniától az olasz strandokig a tengerpart mindig hihetetlenül népszerű úti cél a nyári vakáció hónapjaiban. És ki ne szeretné a homok érzését a lábujjai között egy meleg délutánon? A lágy, sárga hangulathoz a Divingstar órát nem lehet legyőzni, amelynek feltűnő sárga számlapja fekete ékezetekkel és sárga leolvasásokkal rendelkezik a lünettán. A sárga egy kis melegséget is kölcsönöz a megjelenésednek, mivel a szín a napra emlékeztet; a nyár talán legmeghatározóbb aspektusa. A fényt és a ragyogást szimbolizálja, vizuális kapcsolatot teremtve a napsütéses napokkal és a hosszabb nappali órákkal, amelyeket a legmelegebb évszakokban élvezhetünk. A kiváló minőségű 316L rozsdamentes acélból készült SUB 300T 42,5 mm átmérőjű, karcálló zafírüveggel és tükröződésgátló bevonattal ellátott, karcálló zafírüveggel büszkélkedhet.

Doxa sub 300t

Turquoise Seas, avagy Aquamarine

Akár az ibizai tengerparton, akár az Adria partjainál sétálsz, a tengerre nyíló kilátásod a fényes és csábító kékek széles skáláját fogja nyújtani, az akvamarin színtől az utóbbi idők egyik legtrendibb színéig, a türkizkékig. Jelenleg nincs dögösebb árnyalat, mint a kéknek ez a spektruma, és bár az óra ugyanolyan időtlen, mint maga a tenger, ki ne szeretné, ha a trendeknek megfelelően lenne? A SUB 300T Aquamarine magabiztosan alkalmazza az élénk kék árnyalatot, és egy lépéssel tovább megy: a forgó acél lünetta számjegyei is élénk kék színűek. Ez a 3 mutatós búváróra zökkenőmentesen ötvözi a SUB 300T Conquistador esztétikai örökségét a mai nagy teljesítményű búvárórákat jellemző modern technikai fejlesztésekkel.

Doxa sub 300t

White Hot Coals, avagy Whitepearl

Ahogy a nap lenyugszik, és a hőmérséklet néhány fokkal csökken, itt az ideje, hogy tüzet gyújtsunk vagy grillezzünk, és körbeüljünk, és élvezzük a napról szóló történeteket. Amint a parázs fehéren izzik, jöhetnek a steakek, hamburgerek és zöldségek a grillre, és kezdődhet a kulináris móka. A Whitepearl számlap a hagyományos búvárórák újragondolása, fekete szöveggel és mutatókkal, fekete jelölésekkel a no-deco lünettán. A fekete a fehéren a megszokott fehér szöveg a fekete számlapon, amely a búvárórák hagyományos megjelenésének a megfordítása. Ez a búváróra akár 120 bar nyomásnak is ellenáll, és 1200 méteres mélységig vízálló. Szabadalmaztatott egyirányú forgólünettel rendelkezik, amely beépített dekompressziómentes merülési időszámítót tartalmaz.

Doxa sub 300t

A DOXA SUB 300T kollekció itt megtekinthető. További DOXA SUB modellekért kattintson ide!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down