2024.05.17.

ROZÉ ARANY a vintage hatású ékszerek kedvelőinek

Nem tudjuk, van-e romantikusabb egy rozé arany ékszernél. Nőies és kifinomult. Kiváló opció lehet azokra a pillanatokra, amikor úgy érzi, hogy egy kicsit másképp viselné az ékszereket, azokra a napokra, amikor úgy érzi, a vintage megjelenést választja.

Mivel a minőség hívei vagyunk, és mivel az elmúlt években kifejezetten közkedveltté vált a rózsaszín arany, szeretnénk segíteni, hogy jobban megértse, miben különbözik ez az arany árnyalat. A rózsaszín vagy rozé arany a tiszta sárga arany (999‰), ezüst és réz ötvözete. A tiszta sárga arany aránya mindig változatlan marad, a nemesfém címétől függően (14K, 18K, 22K stb.). Az ezüst és a réz koncentrációja viszont változik, változhat. Más szóval, a tiszta sárga arany (585‰) koncentrációja azonos mind a rózsa aranyban, mind a fehér és sárga 14 karátos aranyban. De nem egyforma a rézkoncentráció! Az ötvözet az, amely az arany árnyalatát adja. A rózsaszínt az ötvözetben lévő magas rézkoncentrációval érhető el.

A rozé arany ékszer fantasztikusan mutat az enyhén napbarnított vagy barna bőrön, olíva bőrön, vagy akár a kínai porcelánra emlékeztető bőrön is. Minden bőrtónushoz passzol. Sokoldalúsága miatt bármilyen öltözékhez, alkalomhoz és napszakhoz alkalmas. Például egy rozé arany medál kiegészítheti egy virágos, fémes vagy monokróm ruha vagy blúz megjelenését, míg ugyanaz a rozé fülbevaló vagy karkötő egy estélyi ruhát elegánssá és modernné varázsol.

További minőségi rozé arany/ rozé arannyal kombinált ékszerek ITT.

Ami a formavilágot illeti, legyen szó geometrikus vagy virágmintás ékszerekről, egyszerű vagy összetett mintákról, minden formában egyedi és magával ragadó látványt biztosít.

Másik különlegessége, hogy bármely más fémárnyalattal kombinálható. Tehát, ha rajong a gyűrűk vagy nyakláncok kombinált viseléséért, akkor egy rózsa aranyat társíthatsz más színű arany ékszerekkel, de leginkább a fehér arannyal, így biztos lehet benne, hogy a termék kiemelkedő varázst kölcsönöz. Ha azt szeretné, hogy a hatás nyilvánvaló legyen, válasszon kompakt ékszert. Minél “teltebb” a design, annál nagyobb a rózsaszín arany felülete, és így az árnyalat is jobban látható. Természetesen sokat segít a kontraszt a drágakövekkel és a féldrágakövekkel. Legyen szó férfi vagy női ékszerről, a fekete gyémántok a legjobban rózsaarannyal kombinálva mutatnak, az egyedi megjelenés garantált.

Zancan férfi gyűrű

További tippekért, tanácsokért, viselési ötletekért, illetve az ékszerek élőben való megtekintéséért, látogassanak el budapesti és szegedi szalonjainkba.

Mindenkit szeretettel várunk.

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down