2024.02.19.

NOMOS Glashütte – Orion Neomatik New Black

Ez az óra többet mond ezer szónál – és közben teljesen diszkrét marad. Hivatalos alkalmakkor kifogástalan modorról, a nagy színpadon pedig elegáns tartásról árulkodik. Kifinomultságról, ízlésről és jó társaságról. Az Orion Neomatik New Black kiváló választás kifinomult urak számára, ugyanis tökéletesen otthonosan mozog a formális eseményeken.

Az Orion Neomatik New Black kollekció egyetlen dizájn köré épül, három különböző méretben kapható, és mindkét nem számára ideális. Azonban látható, hogy a forma és a szerkezetek (majdnem) azonosak, ám néhány apró kis részlet a számlapon elárulja a valódi személyiségüket. Mindhárom óra a klasszikus “lencse alakú” tok kialakítására támaszkodik, lágy vonalakkal, szinte lünetta nélkül, hosszúkás, vékony tokfülekkel – pontosan ezért ezek az órák nagyobbnak hatnak, mint amekkorát az átmérőjük sugall. Mindegyikük viszonylag kompakt azonban, és hivatásukat tekintve a vékonyság kulcsfontosságú volt. Itt jön képbe a Nomos saját fejlesztésű Neomatik szerkezete, amely modelltől függően a DUW 3001 vagy DUW 6101.

Nem véletlen világhírű az első Neomatik kaliber, a DUW 3001. Laposabb, finomabb, elegánsabb, mint minden korábbi, és új mércét állított fel az automata szerkezetek terén. A második kaliberrel, a DUW 6101-gyel a NOMOS Glashütte még egy lépéssel tovább megy – egy olyan dátumtárcsával, amely gyorsan és egyszerűen állítható előre- és hátrafelé is.

Továbbá a modellek másik közös pontja a matt fekete, galvanizált számlap, amely vagy ezüst vagy arany színű mutatókkal és indexekkel – vagy ezek kombinációjával – van ellátva. A jelenidő kijelzését pedig egy roppant stílusos, ugyanakkor letisztult kismásodperc mutatóval oldották meg a szászországi gyár mérnökei. Végül, a fekete nyakkendős öltözékhez illően ezek egy fekete Horween Genuine Shell Cordovan szíjon érkeznek, tónusos varrással.

A NOMOS Glashütte újdonsága elérhető üzleteinkben:

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down