2023.03.13.

MEISTERSINGER “MAGYARORSZÁG” LIMITED EDITION

Egy klasszikus és limitált MeisterSinger egyedi hangulattal…
Megjelent a MeisterSinger City Edition 2023 kollekciója, ezzel együtt egy exkluzívan Magyarországnak szánt 5 darabra korlátozott kiadás is, ebből 3 darabot biztosítunk vásárlóink számára.

A karóráról
A City Edition 2023 számlapja sötétzöld opálra emlékeztet, és egyszerre kellemes és nyugodt képet közvetít. Az ezüst órajelek tökéletesen illeszkednek hozzá. A számjegyek és a mutatók fehérek, és jól látható, de visszafogott kontrasztot alkotnak a hűvös zöld háttérrel. A dátumkijelző fekete alapon fehér színnel mutatja a napot. Továbbá ez a gyönyörű automata karóra 43 mm-es rozsdamentes acél tokba van foglalva, amelyet egy vintage stílusú, világos varrással díszített barna bőrszíj egészít ki.

A szerkezetről
Maga az óra különlegessége, hogy hátoldala felől egy Magyarország címeren keresztül enged betekintést a svájci mechanikus automata szerkezetébe. A gyártó mind szerkezetileg, mind stílusban a sikeres N° 03 modellcsalád alapjaira építkezett. Így tehát a MeisterSinger City Edition 2023 modellek mindegyikét módosított Sellita SW200 automata szerkezetek hajtják, amelyek 28.800 óránkénti féllengésszámmal és körülbelül 38 óra járástartalékkal rendelkeznek. A módosítások az egymutatós szerkezet és a dátumjelzés elhelyezésére szolgálnak.

A City Editon 2023-ről
Az egyes városok összetéveszthetetlen sziluettje és a városok nevezetességei, mint például a münsteri Prinzipalmarkt vagy a müncheni Frauenkirche, minden egyes City Edition 2023 órát az óra üveg hátlapján díszítenek. A kiadás száma mellett a város neve és szlogenje vagy mottója is a tok hátlapjára van gravírozva, és egy összetéveszthetetlen ajándéktárgy képét teszi teljessé.

Az 5 db-ra limitált modellből a készleten lévő 3 db egyike megvásárolható Szegeden és az Arena Mall-ban található Szalonjainkban, valamint megrendelhető webáruházunkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down