2024.03.01.

MAURICE LACROIX – Pazar anyagok és a kifinomult kivitelezés ötvözése

A PONTOS Day Date frissült, és most számos finom fejlesztés előnyeit élvezheti. Összhangban a Maurice Lacroix folyamatos fejlődésre való lankadatlan törekvésével, a legújabb PONTOS Day Date nemcsak jobb, hanem mostantól #tide Ocean Material®-ból készült új csomagolásban érkezik, amely segít a tengerek tisztábbá tételében. Ráadásul minden óra, akár bőrszíjon, akár fémcsaton viselik, fenntartja a márka hírnevét, hogy magas minőségérzetet nyújt.

A Maurice Lacroix PONTOS mindig is a luxus óragyártás kifinomult kifejezését jelentette, ahol a látszólag apró részletek együttesen tartós élményt ígérnek. Most a modell továbbfejlődött, még magasabb szintű kidolgozottságot kínálva, miközben fenntartja a Maurice Lacroix hírnevét a magas érzékelt érték biztosítása terén.

A különböző árnyalatok, textúrák, vonalak és ívek megfontolt egymás mellé helyezésével a Maurice Lacroix egy részletgazdag, gyönyörűen kialakított és rendkívül egyszerűen leolvasható számlapot készített. A fehér Super-LumiNova-val bélelt, fazettált óra- és percmutatók az alkalmazott indexekkel együttműködve világosan és stílusosan közvetítik a jelentésüket. A percmutató nem a számlap szélén, hanem az órajelen belül helyezkedik el, ami szakítást jelent a hagyományokkal. A némileg süllyesztett sáv takaros jelöléseket alkalmaz, és a tónuskontrasztot használva hatékony eszközt biztosít a megkülönböztetéshez.

Ahogy a modell neve is jelzi, a számlapon két ablak található, az egyik 12 óra alatt, amely az aktuális napot mutatja, a másik 6 óránál, amely a dátumot jelzi. A mélységekkel való játékkal a márka ismét gazdagította a számlap megjelenését. A PONTOS Day Date három számlapszín közül választható: fekete, ezüst és antracit. Minden számlapot a “sunray” motívum élénkít, amelyet ezüst vagy aranyszínű mutatók és indexek egészítenek ki.

A 41 mm átmérőjű rozsdamentes tok csiszolt és polírozott felületeket ötvöz, hogy kifinomult megjelenést kölcsönözzön, míg a tetszetős automata ML143 kaliber az áttetsző hátlapon keresztül csodálható meg.

A viselőket 3 soros rozsdamentes acél szíjjal vagy fekete bőrszíjjal kényeztetik. Az utóbbi opció az ikonikus M-logót viseli, amely részlet megerősíti a pazarság általános érzését. A népszerű AIKON kollekcióval összhangban az új PONTOS Day Date is rendelkezik a márka Easy Strap Exchange System rendszerével, amely egyszerű és felhasználóbarát lehetőséget biztosít a szíj szerszámok nélküli cseréjére.

Az új PONTOS Day Date csomagolása egy újabb példa a Maurice Lacroix kezdeményező hozzáállására az óraiparban. A márka az AIKON #tide kollekció sikeres bevezetésére építve, amely egy olyan modellcsalád, amely az óceánból származó, újrahasznosított hulladékból készült, mostantól minden óráját #tide Ocean Material®-ból készült csomagolásban szállítja. Minden egyes óradoboz elkészítéséhez 34 palackra van szükség, ami 34 palackkal kevesebbet jelent a tengerek szennyezésében. Minden dobozban van egy külön erre a célra kialakított rekeszben hely egy további szíj tárolására, és egy QR-kódot tartalmaz, amelyet beolvasva egy digitális használati útmutatóhoz kapcsolódik, így nincs szükség papíralapú használati utasításra, ami ismét enyhíti az ökológiai hatást.

Bár a PONTOS Day Date előző verziója is kétségtelenül lenyűgöző volt, a Jura-i székhelyű óramárka ezt az új modellt számos finomítással ruházta fel, aminek köszönhetően egy igazán részletgazdag, ugyanakkor elegáns karórát csodálhatunk meg.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down