2022.05.14.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON CHRONOGRAPH CAMOUFLAGE 44MM

Divatos, férfias és bevetésre kész. A Maurice Lacroix cég szerencsére nem feledkezett meg az Aikon kollekció quartz szériájáról sem. …

Időről időre megjelentetnek egy-egy rendhagyóbb darabot kis számú limitációban. Ezek az órák általában saját dobozzal és adott esetben ajándék szíjjal kerülnek forgalomba. Bármilyen utcai viselet esztétikus kiegészítője lehet ez a  limitált Maurice Lacroix óra.

Az itt látható óra elengedhetetlen része a nagyvárosi dzsungel megannyi akadályával, nap mint nap megküzdő férfiember repertoárjának. Exkluzív stíluselemei, egyedi tok formája teszi összetéveszthetetlenné az Aikon családot. Nagyszerű választás azoknak, akik egy sportos, masszív, erőt sugárzó órát keresnek. Jellegzetes kinézetével és rendhagyó színkombinációjával, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul tudja ejteni az ember szívét. Strapabíró, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint fémcsattal készült. 500 darabos limitáció lévén egyedi dobozt és egy gyors záras megoldással ellátott fekete bőrszíjat is mellékelnek, ha éppen nem vagyunk olyan kommandós kedvünkben. A menetes koronazár jóvoltából az óra 100 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz is. Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel készült Maurice Lacroix Aikon óra megvásárolható a budapesti Aréna Mall-ban található szalonunkban. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down