2022.08.19.

JEGYGYŰRŰK ÉS ÉKSZEREK PHORZEIM VÁROSÁBÓL 1927 ÓTA

A BREUNING az egyik vezető karika és jegygyűrűgyártó Európában, illetve egy jól ismert ékszergyártó az arany és ezüst ékszerek terén. A KARIKAGYŰRŰ, mint az ÖRÖK SZERELEM jelképe.

Az 1927-ben alapított családi vállalkozást ma már a harmadik generáció irányítja. Világszerte egyedülálló gépparkkal rendelkezik, amely a műszakilag nagyon igényes modelleket is megvalósíthatóvá teszi.

Marcus Breuning szavaival élve, kortárs dizájnjaik meggyőzőek a hagyományos kézművesség precíz kidolgozásával. A kiváló minőségű gyártási és tervezési szakértelem pedig, évek óta kéz a kézben jár a Breuningnál.

A márka sikere mindenekelőtt az innováció és a minőség kiforrott kombinációján alapul. Az innovatív precíz tervezésű dizájnokat, szakértelem és hagyományos mesterségbeli tudás teszi lehetővé.

Napjainkban a karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk kínálata igazán gazdag, talán minden igényt kielégítő lett. Hagyományos sárga arany, fehér, rosé, illetve ezek kombinációja, gyémántokkal, drágakövekkel díszítve, a megszokottól eltérő kivitelezésben is megtalálhatóak.

A Breuning márka mintadarabjai széles választékban megtekinthetőek szalonjainkban, melyeket egyéni rendelés keretén belül tudjuk biztosítani kedves vásárlóink részere.

Várjuk szeretettel megújult budapesti és szegedi szalonunkban!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down