2023.10.13.

INSPIRÁLÓ ŐSZI SZÍNEK…

Ha őszről van szó, két lehetőség közül választhatunk, ami a hangulatunkat illeti. Vagy lehangoltak leszünk, mert a napnak már nincs ereje és korán elbújik, az esős idők egyre gyakoribbak… vagy szánunk egy kis időt, hogy élvezzük az évszak szépségét. Jó alkalom lehet az öltözékkombinációk és kiegészítők kísérletezésére. Ha ebben az időszakban ékszert szeretne vásárolni, bízza magát az őszi természetre, nézzen körül… az őszi levelek színei és tónusai inspirálóak lehetnek, az intenzív vöröstől, amit gránát vagy rubin ékszer formájában vihetünk magunkkal, a sárga és narancs minden árnyalatáig, amit a gyémántok, zafírok, citrin vagy citromkvarc színeiben találhatunk.

Öltözékétől függően válassza fülbevalók és gyűrűk vagy medálok kombinációit, vagy csak egyetlen stílusos darabot ezen színek valamelyikében. Egy pár fülbevaló, egy gyűrű vagy több, egy medál vagy egy nyaklánc, más megvilágításba helyezi a magas gallérú blúzokat.

Tekintsenek meg egy párat a témához kapcsolódó ajánlatainkból.

Al Coro – 18 karátos arany fülbevaló, kaboson foglalatban pedig fazettált csiszolású cirtin, peridot és egy kis briliáns teszi ellenállhatatlanul ragyogóvá. Bővebb információkért kattintson ide.

Lépjen ki az élénk színek zónájából, merítsen ihletet az őszi természet színeiből, és egészítse ki kollekcióját a barna vagy csokoládébarna árnyalatú drágaköves ékszerekkel.

Breuning – 14 karátos fehér arany gyűrű, cognac barna és fehér briliánsokkal. Bővebb információkért kattintson ide.

Kiváló választás, ismét így ősszel, bármilyen ruhához illeszthető, a mindenhez passzoló füstkvarc – klasszikus, elegáns és örök semleges.

14 karátos sárga arany gyűrű – a 6 karmos foglalatban egy csodaszép fazettált csiszolású füstkvarc biztosít egyedi megjelenést a nagy köves gyűrűk kedvelőinek. Métere: 58.

Romantikusan stílusos lehet egy rózsa arany colié (45 cm), hozzá illő karkötő vagy karperec, fülbevaló kíséretében…

14 karátos sárga arany Y alakú nyaklánc az ősz színeiben pompázó színes kövekkel. Karlánccal együtt ajánljuk.

Merüljön el a lehetőségek végtelen kínálatában. Minket inspirál az ősz. És Önt?

Válogassanak a szebbnél szebb, készleten lévő ékszereink közül.

Szalonjainkban ékszerekkel kapcsolatos kérdésekben is készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down