2022.02.13.

AJÁNLÓ: LONGINES FLAGSHIP

Az 1957-ben bemutatott Flagship család a Longines egyik zászlóshajójává vált az évek során. Szolid eleganciája, kortalan szépsége több mint 60 éve kápráztatja el a nagyérdemű óra kedvelő közönséget. …

Elegáns és időtlen megjelenésével gyorsan a flotta főparancsnoka lett a Longines kollekciójában és meghódította mind a férfi, mind a női vásárlók szívét. Méltán mondhatjuk, hogy a Flagship család a ,,szárnyas homokórás” svájci márka egyik koronás ékszerévé vált az évtizedek során.

Napjainkban a Longines újból visszanyúlt ehhez az időtlen, unisex dizájnhoz és ebből merített ihletett, ami a műszaki szakértelem és az elegancia ötvözésének tökéletes megnyilvánulása. Az óra elegáns sziluettjében az ötvenes évek esztétikája köszön vissza.

A 38,5 mm-es átmérőjű, 38 órás járástartalékú L636-os kaliberrel rendelkező, nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel, valamint bőrszíjjal készült világos számlapos Longines Flagship óra elérhető üzleteinkben és webshopunkban. További készleten lévő Longines Flagship órákat itt talál.

Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudjuk biztosítani kedves vásárlóink számára. Látogassa meg szalonjainkat vagy keresse fel weboldalunkat és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down