2024.04.19.

AL CORO – az ékszergyártók olasz Mekkája…

Kidolgozottság, lenyűgöző szín- és formaérzék, valamint az ékszervilág új trendjei iránti tévedhetetlen ösztön jellemzi az Al Coro márkát. Emögött nemcsak a finom gyöngyszemek és a hagyományos hagyományok iránti szeretet, hanem egy családi kézben lévő gyár generációkon átívelő tapasztalata is áll. Giuliano Corolli, Alexander Corolli apja kreatív ékszertervező volt Vicenzában. Vicenza élénk ékszerkultúrája még ma is lendületet és inspirációt ad Al Coro terveihez. Minden ékszeren érezhető: az ékszergyártók olasz Mekkája, Vicenza különleges szellemisége. Al Coro ékszervilága tele van könnyedséggel és szenvedéllyel, szépséggel és érzékiséggel. Minden kollekció a szerelmet és az életet ünnepli, és mindegyik erős érzelmeket vált ki. Gyakran találkozunk az olasz ikonikus „Dolce Vita” kifejezéssel, és talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla. Megyőződésünk, hogy az Al Coro ékszerek még édesebbé teszik az „Édes Életet” …

AMORI termékcsalád egyik legújabb és legkedveltebb, multifunkciós ékszergarnitúrája megérkezett budapesti szalonunkba.

18 karátos rozé aranyból készült kígyószerű nyakláncon, fekete zafírral és brilliánsokkal díszített, csepphez hasolnó medállal. Dizájnban azonos füllbevalójával ajánljuk különleges alkalmakra azoknak, akik kedvelik a modern, letisztult vonalakat. Ha valaki soknak ítélé meg a fülbevaló méretét a hétköznapokra, azonnal segíthet rajta. Nincs más teendő, mint az alsó részét leemelni és máris egy briliánsokkal díszített kis méretű karika fülbevaló áll rendelkezésére, amely minden viselettel használható, közkedvelt, mondahatni egyszerű és nagyszerű darab. Természetesen azok számára, akiknek egy kollekció elengedhetetelen része a gyűrű, egyéni rendelés keretén belül megrendelhető.

Al Coro ékszerek viselésével kifejezhetjük intenzív nőiességünket. Legyen szó csak tiszta fehér gyémántokkal díszített ékszerekről, vagy gyémántok más színes ragyogó drágakövekkel kombinálva, a végeredmény mindig egy olyan mestermű, ami nem marad észrevétlen. Az ember szeme megakad rajta és emlékezetében nyomot hagy. Szépek, ragyogynak és nem utolsó sorban ellenállhatatlanok.

További készletünről elérhető Al Coro ékszerek ITT.

Budapesti és szegedi szalonunban megtekinthetik élőben a márka külömböző termékcsaládjainak csábító ékszereit. Exluzív garnítúrák, különleges alkalmakra vagy egyéniség és stílustól függően, akár a mindennapokra.

Életre szóló ékszereket, avagy örökké tartó érték-Trend, amit kínálunk minden kedves vásárlónk számára.

Várjuk szeretettel szalonjainkban.

 

 

 

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down