2023.09.08.

AJNÁNLÓ: Maurice Lacroix AIKON Turquoise és Pink

Az AIKON már önmagában is ikonná vált. Merész, városi stílustervezés jellemzi a kontrasztok mesteri játékával kísérve. Hosszabb bemutatásra nem is igazán szorul, tekintve megjelenése óta tartó töretlen népszerűségét.
A szüntelen érdeklődésre való tekintettel kedveskedett nekünk a gyártó újabb színek kiadásával. Bár Limited Summer Edition a hivatalos megnevezés, a két szín korántsem korlátozódik csupán a nyári időszakra. Érdemes élni a limitáció adta lehetőséggel, ugyanis 888 darabra korlátozódott ez a kiadás. A Claus de Paris motívumos háttéren türkiz vagy pink színű változat az aktuális divatot figyelembe véve bármely szezonban hű társunk lesz. Előbbi a Tiffany trend egy nemesebb és kifinomultabb képviselője, utóbbi pedig a Barbie-láz egy igen előkelő és luxus változata. Szerencsésen eltalált és elegáns árnyalatok lettek, így az idei szezonon túl hosszú évekig szolgáljak majd viselőjüket. Tökéletes választás a két harmonizáló szín párok számára.

Elérhető 35 mm-es női, 39-es unisex, illetve 42 mm-es férfi méretben. Természetesen ezek a darabok is 20 bar (200m) nyomásig vízállóak, a megszokott automata kivitelben 38 órás járástartalékkal.
Tekintse meg teljes Summer Edition választékunkat ITT vagy várjuk szeretettel személyesen üzletünkben!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down