2021.07.10.

AJÁNLÓ: ZEPPELIN NEW CAPTAIN’S LINE AUTOMATIC REGULATOR

A Zeppelin léghajókban való utazás mindig is a legelegánsabb utazási mód volt, és a mai napig nem veszítette el vonzerejét. A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái is technikai kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel nyűgöznek le. …

A Zeppelin órák jellegzetes egyedi dizájnt kínálnak. Minden órát magasan képzett óragyártók gyártanak Németországban. A népszerű New Captain’s Line sorozat idén új taggal bővült egy automata regulator személyében.

Mi is az a regulátor? A karóráknál általában a mutatók egy közös tengellyel rendelkeznek, amely a számlap közepén van elhelyezve. Mostanság gyakran találkozunk olyan karórákkal is, amelyek a hat vagy kilenc óránál egy saját segédszámlapot különítették el a másodperc mutatónak – ún. kis másodpercek (petite seconde). A regulátor a mutatók szeparálásában még tovább megy. Az órákat, a perceket és a másodperceket is külön mutatja, miközben a számlap közepén elhelyezett súlyegységet a percek képzik. Ez logikus és praktikus – ugyanis a percek leolvasása igényli a legnagyobb pontosságot. A regulátorok központon kívülre helyezik az órák mutatóját, rendszerint a tizenkettedik óra pozíciójába és közvetlenül velük szemben található a másodpercek segédszámlapja. Természetesen a felosztás változhat, gyártótól függ, hogy ki, melyik formát választja.

Klasszikus, elegáns vonalvezetésű Zeppelin időmérő. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci automata szerkezettel rendelkező, egyedi leolvashatóságot biztosító, világos számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült.

Az itt látható Zeppelin New Captain’s Line Automatic Regulator karóra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Zeppelin órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down