2021.11.11.

AJÁNLÓ: ZEPPELIN NEW CAPTAIN’S LINE

A Zeppelin léghajókban való utazás mindig is a legelegánsabb utazási mód volt, és a mai napig nem veszítette el vonzerejét. …

A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái műszaki kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel varázsolják el a nagyérdeműt. A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái is technikai kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel nyűgöznek le.

A Zeppelin órák jellegzetes egyedi dizájnt kínálnak. A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái műszaki kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel varázsolják el a nagyérdeműt. A Zeppelin órák kifinomult, jellegzetes megjelenést kínálnak, kiváló ár-érték arány és magas termékminőség mellett. Minden órát magasan képzett óragyártók gyártanak Németországban. A népszerű New Captain’s Line sorozat egy időtlen klasszikus. Stílusos megjelenésű, elegáns vonalvezetésű Zeppelin időmérő. Megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, világos számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, keményített ásványi óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült. Az itt látható Zeppelin New Captain’s Line óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Zeppelin órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down