2021.08.21.

AJÁNLÓ: ZEPPELIN FLATLINE

A német Zeppelin márka jól csengő név a világban. Míg a XX. század elején a kecses megjelenésükkel a repülés szerelmeseit hódították meg Ferdinand Graf von Zeppelin léghajói addig napjainkban a Zeppelin órák bűvölik el az órakedvelőket. …

A Zeppelin karórák családnevei is tisztelgés az akkori kor mérnöki zsenialitása és az adott léghajó modell előtt. (100 Jahre Zeppelin, LZ 127 Graf Zeppelin, LZ 127 Transatlantik, LZ 126 Los Angeles, LZ 129 Hindenburg, Nordstern)

A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái műszaki kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel varázsolják el a nagyérdeműt. A Zeppelin órák kifinomult, jellegzetes megjelenést kínálnak, kiváló ár-érték arány és magas termékminőség mellett.  Zeppelin Flatline egy klasszikus, elegáns vonalvezetésű időmérő. Különösen figyelemfelkeltő a járástartalék új értelmezése, mely 30°-ban eltolódik, ezáltal egy szokatlanul feltűnő megjelenést ad az órának. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható, japán automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, keményített ásványi óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült. Az itt látható Zeppelin Flatline óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Zeppelin Flatline órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down