2024.01.26.

AJÁNLÓ: ZANCAN – MADE IN ITALY

Legyen a figyelem központjában a szemet gyönyörködtető ZANCAN luxus ékszerek sajátos és egyedi dizájnjával és a gyémántok csillogásával.

A Zancan kiemelkedő dizájnja olyan tehetséges ékszerészek kézműves munkájának eredménye, akik elkötelezettek a kiváló ékszerek megalkotásában. Gyűrűk, karkötők, medálok, nyakláncok személyre szabott megjelenést kölcsönöznek egyedi stílusról tanúskodva.

A kereszt medálok nem csak divatos kiegészítő kellékek, hanem a hit és a spiritualitás kifejezői is. A gyémántok csillogása pedig, egy csipetnyi pazarságot ad, így figyelemre méltó módon egészíti ki a kereszt szimbolikáját.

A Zancan-Black Magic fekete gyémántokkal díszített ékszereinek csillogása extra eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz minden modellnek. A különleges csillogásukról ismert drágakövek fényt és ragyogást hoznak viselője köré. A beépített gyémántok mérettől és elrendezéstől függetlenül, exkluzivitást sugároznak környezetük felé.

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy a Zancan kollekciók minden egyes darabját a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és a kiváló minőségű ékszerek iránti mélységes szenvedéllyel tervezték és készítették. Ajándékozzon ön is minőségi luxus termékeket szeretteinek, vagy csak egyszerűen lepje meg magát.

Készletünkről azonnal elérhető Zancan ékszerek megtekinthetőek ITT.

Látogassanak el budapesti és szegedi szalonjainkba, ahol személyesen is megcsodálhatják őket.

Minden más modellt egyéni rendelés keretén belül tudunk biztosítani vásárlóink számára. Készséggel állunk rendelkezésükre.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down