2023.04.28.

AJÁNLÓ: ZANCAN – Férfi ékszerek luxus kivitelben

“Az érzés, hogy nem maradsz észrevétlen, valami egyedi és különleges viselet bizonyossága. A személyiség kifejezésének öröme.”

Ezek azok az érzelmek, amelyek Zancan alkotásiban élnek.

Az igazi luxus nem csak a márkanévben rejlik, hanem az egyes elemek kézműves minőségében és egyediségében. A klasszikus eleganciától a modern dizájnig a stílusok széles skáláját kínálják minden igényt kielégítve.

A Zancan magasabb kategóriás ékszerkollekciók, mint a Black Magic Soft, Insignia és az Eternity Gold mind nemesfémből készülnek, fekete és fehér gyémántokkal, illetve különböző drágakövekkel ékesítve az egyedi megjelenésért. Fedezze fel Ön is a márka exkluzív gyűjteményének időtlen szépségét!

A Black Magic kézzel készült mandzsettagombjai igazi műalkotások. Itt kiemelnénk egy készletünkről azonnal elérhető modellt. Klasszikus stílus, időtlen dizájn. Anyaga 18 karátos fehér arany, körös-körül 14-14 darab fekete fazettált csiszolású gyémántokkal díszítve (össztömeg 3,300 ct) majd középen a vésett csillag formában további apró briliánsok (0.09 ct) helyezkednek el.

A mandzsettagomb egy stílusos férfi öltözékének a legelegánsabb, legkifinomultabb kiegészítője lehet. Fehér inggel viselve, amely örök, a divatábécé alfája és omegája, garantáltan nem marad észrevétlen.

Tapasztalja meg a luxus varázsát a Zancan életre szóló ékszereivel!

Készletünkről elérhető termékek megtekinthetőek Webáruházunkban, személyes vásárlással. Minden más létező Zancan modellt egyéni rendelés keretén belül tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Akár különleges ajándékot keres, akár valami egyedi ékszerrel kényeztetné magát, számíthat a segítségünkre.

Várjuk szeretettel szalonjainkban Szeged belvárosában, illetve Budapesten az Arena Mall-ban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down