2023.07.07.

Ajánló: ZANCAN-férfi ékszerek luxus kivitelben

“A szépség egy elismert és felismerhető hozzáállás.”-Cinzia Golin

A Zancan az ékszeripart jellemző kézműves hagyományokat hirdeti, szakértő kézművesekkel dolgozik együtt, akik a kihalás szélén állnak. A cég mindig proaktív megközelítést alkalmazott ezen technikák életben tartása érdekében. Az ékszerkészítés ősi művészetének kulturális és történelmi örökségének megőrzése inspirációs és motivációs forrás a Ház számára, ahol továbbra is törekednek az ötvös hagyományok folytatására.

A Zancan egyik luxus kategóriába sorolható ékszerkollekciója az Eternity Gold névre hallgat.

A kollekció története pár mondatban:

Az Olaszországra jellemző műalkotásokhoz és műemlékekhez hasonlóan az Eternity ékszereket is a felülmúlhatatlan szépségek ihlették, melyeket a formák fenségessége és a Zancan laboratóriumok ötvösmesterei által teljesen kézzel készített, összetett folyamatok idéznek elő. A láncszemek összetettségét az egyes darabok minden részének kézzel készített megközelítése és a legapróbb részletekre való gondos odafigyelés teszi lehetővé. Egy ilyen egyedi remekmű, annak a férfinak készült, aki kitörölhetetlen nyomot szeretne hagyni az idő múlásával.

A fotón látható Zancan  karlánc  egyike ezeknek a mesterműveknek. 18 karátos fehér/rozé arany kombinációja, hossza 22cm.

Nyaklánccal ajánljuk (58cm), de természetesen külön is megvásárolható. Budapesti szalonunkban személyesen is megtekinthető.

Az Eternity Gold értékekkel és érzelmekkel teli kollekció. A 18kt arany formák monumentalitása, a színek és a gyémántok váltakozása páratlan kifinomultságú ékszereket hoz létre.

Készletről azonnal elérhető Zancan ékszerek itt.

További egyedi ékszerekért látogassanak el személyesen szalonjainkba, ahol minden kedves vásárlót szeretettel várunk.

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down