2024.04.05.

Ajánló: ZANCAN – BLACK MAGIC termékcsalád

A Black Magic az a termékcsalád, amely elindította a Zancan márkát a nemzetközi színtéren, és hozzájárult globális ismertségének növeléséhez. A legrégebb óta működő és legkeresettebb termékcsaládja, amely megtestesíti a vállalat történetét, növekedését és innovációs hajlamát. Elegancia, a kifinomultság és az időtlen tökéletesség.

Az elegancia és a modernitás tökéletesen desztillálva egy férfi ékszer kollekcióban.

BLACK MAGIC – Összetéveszthetetlen. Utánozhatatlan. Modern, merész kollekciók, innovatív, kifinomult dizájnal, amelyek elvárázsolnak bennünket. Az arany elemek és a tökéletes sorba beállított gyémántok, tökéletes vizuális szimetriát teremtenek.

18 karátos arany kiváló minőségben, precíz kidolgozásban, ékszer szettek fekete és fehér gyémántok, illetve más drágakövekkel kombinálva.

Szakértő kézművesek, akik aranyfonal segítségével gondosan „visszavarrják” a gyémántokat, így ők a kollekció vitathatatlan főszereplői. Ez az összetett, példátlan feladat Zancan műhelyeiben zajlik, még jobban kiemelve a gyémántok végtelen minőségét.

A férfi identitása luxus ékszerekben kifejezve

„Egy kép többet mond ezer szónál”, ezúttal nem állja meg a helyét. Az ékszerek világában az érintés, a próba során feltörő érzések, az ékszerrel való azonosulás csak és kizárólag személyesen történhet. Az ékszerek tárgyak ugyan, de nem gépezetek, mondhatni lelkük van. Amennyiben felruházzuk őket érzelemmel, máris „életre kelnek”. Mivel valamilyen szinten önazonosságunkat szeretnénk kifejezni viselésükkel, mindenképp rólunk árulkodnak. Stílusról, egyéniségről, igény és ízlésvilágunkról.

További információk a bemutatott Zancan ékszerekről ITT, illetve személyesen a budapesti szalonunkban.

A Babós Szalonokban egyedi, luxus, női, férfi és unisex ékszerekkel várjuk Önöket.

Látogassanak el hozzánk, mindenkit szeretettel várunk.

 

 

 

 

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down