2023.09.01.

AJÁNLÓ: ZANCAN – AZ ARANYARÁNYOK ELEGANCIÁJA ÉS VARÁZSA

Az ékszer kétségkívül a személyes tulajdonságok kifejezésének és kiemelésének egyik formája. A megfelelő ékszer kiválasztása mindig kihívást jelent, figyelembe véve a piacon elérhető egyedi alkotások széles választékát. Az ékszerek azok a kiegészítők, amelyek az első pillanattól kezdve feltűnnek, nem csak tökéletes szépségükkel, hanem erős szimbólikus vegyértékekkel is lenyűgöznek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy körültekintően járjon el a döntéseit illetően. Az ékszereket olyan szempontok szerint kell kiválasztani, mint a fizikai jellemzők, a személyiség vagy a megszólított öltözködési stílus.

A Zancan olasz márka egyik luxus kategóriába sorolható Couture kollekciója a férfi ékszerek világa előtt tiszteleg. 18 kt-os arany, gyémántok és drágakövek, avantgárd technikai és mechanikai megoldásokban gazdag, elegáns vonalvezetést terveznek, amelyre egy látszólag klasszikus stílusú ékszerben nem volt példa. Csúcskategóriás kollekció, amely férfias ékszert kínál nagy bájjal és értékkel, letisztult zancani stílusban, letisztult gyártási munkával, letisztult klasszikus-kortárs dizájnnal, mely viselhető, kifinomult és elegáns megjelenéssel kombinálható.

Sárga, fehér vagy rózsaszín arany geometriák, fényes fekete-fehér gyémántok és elegáns természetes zafírok és rubinok egy rendkívül exkluzív férfi ékszerért. A Couture Sapphire ékszerek esztétikai kifejeződése méltóságot, tekintélyt közvetít: egy kifinomult, klasszikus, de nem nyilvánvaló ízlésű férfinak, aki innovatív részletekkel és technikai eszközökkel rendelkező ékszereket választ. Olyan szempontok, amelyek minden Zancan-alkotást egyedivé és utánozhatatlanná tesznek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel budapesti szalonunkban újra elérhető a kollekció egyik legnépszerűbb pecsétgyűrűje.(2.ábra)

Készletről elérhető Zancan ékszerek itt.

Bővebb választékunkat megtekinthetik személyesen budapesti és szegedi szalonjainkban.

Reméljük kínálatunkban talál olyant, ami igényeinek megfelel, elnyeri tetszését és szívesen viselné. Minden más létező modellt egyéni rendelés keretén belül tududnk biztosítani kedves vásárlóink számára.

toria dno e valore, dalla manifattura ricercata in puro stile Zancan, ma dal design soft e pulito classico-contemporaneo, da p

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down