2023.11.17.

AJÁNLÓ: Tissot PRX Digital

 

A svájci óragyártó egy új és váratlan fordulattal készült, a PRX Digital karórával, amely a futurisztikus múlt nyelvén újragondolja az időt.

Az idő valójában nem más, mint játék és a Tissot tudja a legjobb módját, hogyan tegye ezt a játékot szórakoztatóvá.
Új, váratlan és meglepő látvánnyal a PRX Digital a futurisztikus múlt képében jelentkezik nagyon is mai köntösben.

A Tissot a 70-es és 80-as évek neonfényes játéktermeiből merített ihletet. Egy nosztalgikus és futurisztikus világba repít. A villódzó fények, retro és tükrözött felületek olyan környezetet teremtenek, ahol az idő megáll az adrenalin meg áramlik.

Ez az alkotás az időtlen PRX dizájn és az 1978-ben piacra dobott (2040-es kaliberű) Digital Quartz merész fúziója. Ez nem csupán egy tisztelgés az aranykor előtt; ez a jövő hirdetése, amely még hajnalán jár.

A PRX Digital több mint kiegészítő; jelzőfény azok számára, akik úgy lépnek fel a digitális korszakban, hogy közben nem szakítják meg kapcsolatukat múltjukkal. A retro esztétikát a kortárs csavarral zökkenőmentesen ötvöző készülék a mai úttörők időmérője.
Választhatunk 40 vagy 35 mm-es tok méret közül. Színben az acél fekete vagy ezüst számlappal vagy az arany bevonatos, arany számlappal (utóbbi tényleg egy utazás az időben). Továbbá funkciók sokaságával igyekszik igazán felhasználóbarát óra lenni: kettős időzóna, nap-dátum kijelzés, kronográf. A 100 méterig vízálló rozsdamentes nemesacélba burkolt órákat a hordhatóság és kényelem jegyében tervezték. A Tissot PRX Digital kollekció az időutazást, a múlt előtti tisztelgést és a jövővel kapcsolatos reménységet szimbolizálja.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down