2021.11.29.

AJÁNLÓ: TISSOT HERITAGE 1973

A Tissot filozófiája, olyan órákat készíteni a széles vásárlóközönség számára, mely mind formailag mind technikailag megfelel a kor követelményének. …

A svájci Tissot a hetvenes évekbeli kronográf újrakiadásával ünnepli az autóversenyzéshez fűződő történelmi kötődését. A Tissot Heritage 1973 büszkén hirdeti a Tissot történelmi istállójának tagságát. A Tissot és a Kessel Classics versenycsapat közötti partnerséget szimbolizálja.

A hetvenes évek derekán Loris Kessel svájci pilóta lett Tissot új reménysége a Forma-1-ben. Öt Grand Prix futamon vett részt egy kék-fehér Brabham BT44-el az angol RAM csapattal, Kessel autója az új Tissot logót viselte, amelyet kifejezetten autóversenyzésre terveztek. Ennél is fontosabb, hogy Kessel Navigator kronográfot viselt. Amikor a Tissot tavaly úgy döntött, hogy újraindítja klasszikus versenykronográfját, a márka kapcsolatba lépett Loris fiával, Ronnie Kessel-lel, hogy népszerűsítse a Tissot Heritage 1973-at.

A Tissot a Kessel Classics hivatalos partnere is, ahol Ronnie Kessel és csapata szeretettel állítja helyre a legendás műalkotásokat. A robusztus tonneau vagy párna alakú rozsdamentes acél tok megragadja az 1970-es évek dizájnhangulatát. Régmúlt nagy autóversenyeit idéző, sportos vonalvezetésű elegáns svájci óra. Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható, svájci, VALJOUX 7753-as automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. A látványos, színes és robusztus Heritage 1973 egy letűnt korszak esszenciáját desztillálja méltányos áron. Az itt látható Tissot Heritage 1973 karóra elérhető webshopunkban és megvásárolható a budapesti Aréna Mall-ban található szalonunkban. További készleten lévő Tissot órákat itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down