2021.09.08.

AJÁNLÓ: THE LONGINES MASTER COLLECTION

Hagyományos óragyártó cégként a Longines kezdetektől fogva kivételes órákat gyárt. Ma a Longines Master Collection tökéletesen szemlélteti azt a vállalati ethoszt, amint azt a 2005-ös bevezetése óta e sorozat által elért sikerek is megmutatják. …

A Longines mesterien kivitelezett időmérője minden mechanikus órarajongó álma. Amikor a hosszú évek tapasztalata tekintélyes szakértelemmel párosul, akkor beszélünk a svájci illetőségű Longines cég Master Collection családjáról. A világhírű svájci gyár impozáns kollekciója a mechanikus órakészítés tradícióját hivatott bemutatni a meglévő és leendő Longines óra tulajdonosok számára. A prémium óra család minden egyes darabjában benne van a múlt tisztelete és szeretete.

A Longines prémium családjának holdfázis kijelzős kronográf órájának arányait, méreteit tekintve, kitűnő döntés volt a 42 mm-es tokméret, így még vékony csuklón is jól tud mutatni egy mechanikus kronográf óra. A Longines Moon Phase Chronograph számlapja elsőre zsúfoltnak tűnhet, viszont jobban megnézve, nagyon is jó leolvashatóságot biztosít a viselőjének. Holdfázis kijelző, 12 órás gyűjtővel 6 óránál, kis másodpercmutató, egy 24 órás kijelzővel kiegészítve 9 óránál. A 30 perces gyűjtő, nap/hónap kijelző ablakkal pedig 12 óránál található. A dátum kijelzése pedig centrális úton történik. A számlap bal oldali ,,zsúfoltságát” jól ellensúlyozza a jobb oldal letisztultsága a hangsúlyos Longines felirattal és logóval. A számlap textúrája, elrendezése, a kékített mutatók látványa, garantáltan oda fogja vonzani a szemet. A szerkezet alapja az ETA Valjoux 7751 bázisú, módosított Longines L687-es szerkezete. A 28.800-as lengésszámú 66 órás járástartalékú szerkezet ezenfelül oszlopkerekes vezérlést is kapott.

Ez a kronográf kezelésének kifinomultabb módja, és egyben precízebb is, mint az alap 7750-es karos megoldása. Az L2.773.4.92.6 referenciaszámú Longines Master Collection holdfázis kijelzős, automata kronográf modellje jó alternatíva, ha egy igazán klasszikus, megbízható mechanikus kronográf órát keresnénk ebben a szegmensben, de szeretnénk a lélektani 1.000.000 forint környékén maradni. Az itt látható Longines Master Collection Moonphase Retrograde óra elérhető az üzleteinkben és weboldalunkon.  További készleten lévő Longines Master Collection órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down