2021.09.14.

AJÁNLÓ: THE LONGINES HERITAGE MILITARY MARINE NATIONALE

A svájci Longines Heritage kollekció katonai szekciójának Military Marine Nationale automata órája az 1947-ben a francia haditengerészet számára készült időmérőinek állít emléket. …

A Heritage gyűjtemény legújabb szolgálatra kész darabja az 5774-es modell, amelyet Longines készített kizárólag a francia haditengerészet számára 1947-ben, kis mélységű merülési feladatokra tervezve. A Heritage Military Marine Nationale meggyőzően visszaadja az eredeti Longines 5774 külsejét és hangulatát természetesen némiképp a kor igényeihez igazítva.

Az eredeti 5774-es modellen a Longines név alatt jól olvasható Fab.Suisse ( Fabriquée en Suisse , a svájci gyártmányú ) felirat is megjelenik az újragondolt változaton. Ez a felirat egy 1892-es törvényre vezethető vissza amely szerint tilos volt olyan termékeket Franciaországba behozni, amelyek márkája, neve, aláírása vagy védjegye félrevezetheti a fogyasztót abban az értelemben, hogy ezt úgy lehet értelmezni, mint amelyet Franciaországban állítottak elő, miközben nem ez volt a helyzet. A Longines francia hangzása miatt ezeken az időmérőkön kötelező jelleggel feltüntették Fab.Suisse megjelölést. Szerencsére az autentikusság jegyében a mostani Marine Nationale óráknál is megtalálhatóak.

Mivel az eredeti 5774-es modelleket sekély merülési feladatokra szánták, így a francia haditengerészet megelégedett a 3ATM-es (30méter) vízállóság belövésével is. A világhírű svájci gyár impozáns Heritage kollekciója a mechanikus órakészítés tradícióját hivatott bemutatni a meglévő és leendő Longines óra tulajdonosoknak. A prémium óra család minden egyes darabjában benne van a múlt tisztelete és szeretete. Világos számlapos férfi óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint  vintage bőr óraszíjjal készült. Megbízható, emelt 72 órás járástartalékú svájci automata szerkezettel ellátott Longines Heritage Military Marine Nationale óra elérhető a szegedi szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. További készleten lévő Longines órákat itt talál. Látogasson meg bennünket és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down