2022.02.14.

AJÁNLÓ: SEIKO SOLAR CHRONOGRAPH

Seiko Neo Sport Chronograph egy sportosan elegáns óra a nagy múltú, japán Seiko cég kínálatából. Tökéletes választás a mindennapokra. …

A világ első kvarc karóráját a Seiko mutatta be 1969-ben. Az órát kvarc kristály szabályozza, és ez felelős egyben a pontosságért is. A kvarc kristály áram hatására állandó rezgésszámmal mozog. Ennek a mechanizmusnak a fizikáján, elképzelésein keresztül fejlesztették ki a oszcillátorokat, melyek standardizálták a pontos időmérést.

A Seiko kvarc szerkezete garancia a minőségre és hosszú éveken át biztosítja a megbízható és pontos működést a tulajdonosa számára. Stílusos megjelenésű óra a japán Seiko cégtől.

Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, fényenergiával működő (Solar), japán quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. Az óra 100 méterig vízálló.

Az itt látható Seiko Solar Chronograph karóra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban.

További készleten lévő Seiko órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down