2021.10.18.

AJÁNLÓ: SEIKO PROSPEX SEA AUTOMATIC DIVER’S 140TH ANNIVERSARY SPECIAL EDITION

A Prospex modellek a Seiko professzionális felhasználásra készített modelljei. Megállják a helyüket földön, vízen és levegőben is. A Prospex kollekciót a teljesítményre és kitartásra tervezték. …

A Seiko búvár órainak nagy múltja van, és az évtizedek során sokszor bizonyították már megbízhatóságukat és számos olyan modell jelent meg az idők folyamán, melynek technológiája a maga idejében úttörőnek számított. Ma sincs ez másképp.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Seiko búvárórái a legnagyobb mélységekben sem fogják cserben hagyni. 140 éves jubileumi kiadás, korlátozott 6000 darabos limitációban került forgalomba. Strapabíró Seiko óra a Prospex kollekcióból. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható japán 6R35-ös szériaszámú 70 órás járástartalékkal bíró, automata szerkezettel rendelkező, világos számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. Az óra 20 BAR nyomásig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Az itt látható Seiko Prospex Sea Automatic 140th Anniversary Special Edition karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő Seiko Prospex modelleket itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down