2022.04.03.

AJÁNLÓ: SEIKO PROSPEX LAND SOLAR CHRONOGRAPH

A Seiko óragyártó Prospex családjának Land szériája megbirkózik a kihívásokkal. Professzionális felfedező óra kalandra vágyó férfiak részére. …

A rendkívül népszerű vízi sportok és a ritkább, de annál különlegesebb repülésre tervezett modellek mellett szükség volt egy harmadik irányra is, ez pedig a kaland és a túrázás szerelmeseinek iránya. A Land sorozat modelljeinél nem a minél magasabb vízállóság vagy a bonyolult funkció volt a szempont, hanem a tájékozódás segítése, melyet az égtájakkal beosztott ráma segít. A Prospex Land modellek megjelenése is ezt sugározza: felfedezésre termettek. A stílusuk a klasszikus „adventurer” kialakításnak megfelelő színekben és design elemekkel a valódi szabadság élményét teszi egy kissé elérhetőbbé.

Újdonság a tok kialakításában a koronavédő, mely egy kalandos út során nagy biztonsággal tudja megóvni az órát, amellett pedig a design-t is egyedivé tette.  42 mm-es átmérőjükkel ezek a modellek a kényelmesen viselhető kategóriába tartoznak, ugyanakkor a kontrasztos számlapjaikkal még a nehezebb látási körülmények között is jól leolvashatóvá teszik az órákat. Bár nem elsődleges szempont a komoly vízállóság a Land sorozatnál, ezek a modellek mégis kiemelkedő, 100 méteres (10 bar)vízállósággal rendelkeznek, ami nagy biztonságot ad a viselésekor, bármilyen kalandba is keveredünk vele. Strapabíró Seiko óra a Prospex kollekcióból. Idő, dátum és stopper funkcióval ellátott, megbízható, fényenergiával (solar) működő japán quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, hardlex óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült. Az itt látható Seiko Prospex Land karóra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.  Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down