2022.05.23.

AJÁNLÓ: SEIKO PROSPEX LAND AUTOMATIC

A Seiko óragyártó Prospex családjának Land szériája megbirkózik a kihívásokkal. Professzionális felfedező óra kalandra vágyó férfiak részére…

A rendkívül népszerű vízi sportok és a ritkább, de annál különlegesebb repülésre tervezett modellek mellett szükség volt egy harmadik irányra is, ez pedig a kaland és a túrázás szerelmeseinek iránya. A Land sorozat modelljeinél nem a minél magasabb vízállóság vagy a bonyolult funkció volt a szempont, hanem a tájékozódás segítése, melyet az égtájakkal beosztott ráma segít.

A Prospex Land modellek megjelenése is ezt sugározza: felfedezésre termettek. A stílusuk a klasszikus „adventurer” kialakításnak megfelelő színekben és design elemekkel a valódi szabadság élményét teszi egy kissé elérhetőbbé.

Bár nem elsődleges szempont a komoly vízállóság a Land sorozatnál, ezek a modellek mégis kiemelkedő, 200 méteres (20 bar)vízállósággal rendelkeznek, ami nagy biztonságot ad a viselésekor, bármilyen kalandba is keveredünk vele. Strapabíró Seiko óra a Prospex kollekcióból. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható, 41 órás járástartalékú japán automata szerkezettel rendelkező, világos számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint textil óraszíjjal készült.

A fém hátlapon légi mentésnél használatos föld-levegő vészjelző kódok és jelentésük található,  mely nagy segítség lehet a bajbajutottaknak a légi mentő egységgel való kommunikáció során.

Az itt látható Seiko Prospex Land karóra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Seiko Prospex órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down