2021.08.05.

AJÁNLÓ: SEIKO PROSPEX ALPINIST

Egy hatvan éve kezdődött sikertörténetet folytat a japán Seiko  óragyártó 2021-ben, egy olyan órával, amely a hatvanas évek eleje óta már többször bizonyította, a népszerűsége töretlen. …

A most érkező darab a közvetlen elődjéhez képest szinte semmit nem változott, így a Seiko Alpinist idei sikere újra garantált. Seiko Laurel néven indult a karrierje, és az akkori órák között kiemelkedő vízállósággal és leolvashatósággal készült (ezt a két tulajdonságát a mai napig sikeresen meg is őrizte).

Az Alpinist (hegymászó) név is erre utal, egy ilyen órának bírnia kell a megpróbáltatásokat a természetben, és egy zord, éjszakai hegyi túra alkalmával is biztosítania kell viselőjének a pontos leolvashatóságot. Az Alpinist nagyon sokáig csak Japánban volt kapható, ennek ellenére is megismerte, sőt megszerette az egész világ órakedvelő közössége. A korai modelleket 1964-ig gyártották, majd következett egy három évtizedes szünet a modell történetében. A Seiko rendszeresen bebizonyítja, hogy hallgat a rajongók, gyűjtők és órakedvelők szavára. Ez lehetett az az oka annak is, hogy a 2020-as év elején újra megérkezett az Alpinist, immár a „Prospex Automatic” logójával a számlapján, a Prospex Land kollekció tagjaként.

Ez komoly előrelépés, hiszen a Prospex modellek a kínálatban magasan helyezkednek el, ide tartozni presztízsértékű egy órának. Strapabíró Seiko óra a Prospex kollekcióból. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható 6R35 kaliberszámú, 70 órás járástartalékkal bíró, japán automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló, zafírkristály óraüveggel, valamint textil óraszíjjal készült. Az itt látható Seiko Prospex Alpinist karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő Seiko Prospex modelleket itt talál. Az ajánló a seiko.hu írása alapján készült.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down