2021.08.12.

AJÁNLÓ: SEIKO PRESAGE COCKTAIL TIME MOJITO GREEN

A Seiko egy évszázadon keresztül fejlesztette és finomította a mechanikus órakészítés technológiáit. Ma mindez a tapasztalat egyesül egy, kizárólag mechanikus modelleket felvonultató kollekcióban, melyet a Presage névre kereszteltek. …

A néhány éve megjelent Presage Cocktail kollekció, melyet a koktélbár inspirált, töretlen népszerűségnek örvend és időről időre egy-egy varázslatos darabbal egészítik ki az egyébként is kiterjedt Cocktail nevet viselő összeállításukat. A klasszikus domború hardlex kristályüveg finoman hajlított mutatói és a karcsú, csillogó indexek, melyek felidézik a koktélos poharak üvegből készült szárát.

Ezek a stílusjegyek teszik igazán egyedivé a Presage család Cocktail kollekcióját. Ennek a modellnek a számlapját a fehér rum alapú híres ,,Mojito Green” koktél inspirálta.  Elegáns vonalvezetésű, örök klasszikus darab a nagy múltú japán Seiko cég kínálatából. Kortalan megjelenésű, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, hardlex óra üveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Megbízható, precíz japán mechanikus szerkezettel ellátott Seiko modell. Az itt látható Seiko Presage Cocktail Time karóra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Seiko Presage Cocktail órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down