2022.02.04.

AJÁNLÓ: SEIKO PRESAGE AUTOMATIC “STYLE 60’S”

A Seiko egy évszázadon keresztül fejlesztette és finomította a mechanikus órakészítés technológiáit. Ma mindez a tapasztalat egyesül egy új, kizárólag mechanikus modelleket felvonultató kollekcióban, melyet a Presage névre kereszteltek. …

A töretlen japán sikert követően a kollekció immáron a nemzetközi hírnév irányába tör, központi helyet elfoglalva a Seiko mechanikus kollekciói között. A Seiko Presage kollekciója a tradicionális technológiák tiszteletére épülve jelent meg, és megjelenése óta minden darabja kifejezi a maga módján az ősi japán technológiák iránti odaadását.

Új Style60’s kollekció. A XXIII. nyári olimpiai játékokat ismét Tokióban rendezik, így aktuális volt a legendás Crown Chronograph modell előtti tiszteletadás jeleként egy kicsit újragondolni azt. A hatvanas évek stílusában készülő újdonságoknak, a Seiko Presage Style 60’s modelleknek így a legmegfelelőbb alapot adta a Presage, a stílus pedig egy kicsit retro és mégis teljesen mai.

Sportos vonalvezetésű, örök klasszikus darab a nagy múltú japán Seiko cég kínálatából. Retró megjelenésű, idő és dátum funkcióval ellátott sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, hardlex óra üveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. A 41 órás járástartalékkal bíró 4R35-ös japán mechanikus szerkezettel ellátott Seiko Presage Automatic ,,Style 60’s” karóra megvásárolható a budapesti szalonunkban. További készleten lévő Seiko Presage modelleket itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. Az ajánló a seikoboutique.hu írása alapján készült. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down