2022.05.08.

AJÁNLÓ: SEIKO ASTRON GPS SOLAR DUAL-TIME

A 2012-ben felélesztett Seiko Astron kollekciójának GPS és Solar technológiával felvértezett impozáns darabja, mely prémium anyaghasználatával és technológiai tudásával nyűgözi le a nagyérdeműt. …

A Seiko mind a mai napig a világ egyik vezető óragyártója, egy cég, mely megannyi innovatív, technológiai fejlesztést adott a világnak. Filozófiájuk, üzletpolitikájuk mind-mind a felhasználók javát szolgálja. Ezek a technológiai újítások legjobban a prémium Astron család óráiban érhetőek tetten a leginkább. Kizárólag fényenergiát használva, az Astron csatlakozik a GPS hálózathoz és atomóra pontossággal mutatja az időt. Sportosan elegáns sötét számlapos óra, mely edzett titanium óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint edzett titanium óracsattal készült. Megbízható, precíz, fényenergiával működő japán quartz szerkezettel ellátott Seiko modell.

GPS Solar 5X53 Dual-Timer szerkezet a GPS Solar egységek legújabb generációja. Egyetlen gombnyomással váltható a központi és a segédszámlapokon jelölt helyi és zónaidők kijelzése. Ez az óra kizárólag a fény energiáját használva a Föld összes időzónájához pontosítja magát. Függetlenül attól, hogy a Föld melyik pontján vagyunk, végleg elbúcsúzhatunk a pontos idő “keresgélésétől”. A beépített alacsony energiafelhasználású GPS vevőjével a globális GPS műholdakról veszi a jelet, és ez alapján azonosítja be az időzónát, a pontos időt. A nap és a dátum beállítása is automatikus. Ez az óra Dual Time komplikációval szerelt, amely lehetővé teszi, hogy az otthoni időt mindig le tudjuk olvasni az óráról, bárhol is vagyunk a világon. Az itt látható Seiko Astron Gps Solar Dual-Time megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. További készleten lévő Seiko órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down