2023.03.31.

AJÁNLÓ: RUBINNAL DÍSZÍTETT ÉKSZEREK

A RUBIN-t a drágakövek drágaköveként tarják számon, melyet még a királyok is sokra becsültek.

A zafírhoz hasonló tulajdonságokkal bír. A gyémánt után a legkeményebb ásvány, a Mohs-féle keménységi skálán 9-es fokozat. Mély vörös, mégis csillogó fénye miatt nagy előszeretettel használják ékszerek díszítésére. Keménységének köszönhetően strapabíró, nem sérülékeny drágakő.

A rubinok között a legértékesebb az úgynevezett galambvér színű, egyben a legnemesebb drágakövek közé tartozik. Színét tekintve, nem csoda, hogy a szerelem szimbóluma, a szenvedély drágaköve. Mint maga a rubin, a rubinnal díszített ékszerek is nagyra értékelt darabok, éppen ezért sok királyi család koronaékszereinek alkotóeleme. Ugyanakkor rendkívül népszerűek és értékesek a mindennapi életben is. Egy páratlanul szép vörös rubin ékszer tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra.

Szokás rubint ajándékozni csupán szerelmünk jeléül. Sokféle stílus közül lehet választani, így a klasszikusok mellett léteznek kifejezetten modern, fiatalos és egyedi darabok is.

Ajánlatunk többek között egy igazán káprázatos gyűrű, melynek anyaga 14 karátos sárga arany, középen karmos foglalatban egy gyönyörű galambvér színű, ovális, fazettált csiszolású rubint láthatunk, két oldalán 3-3 briliáns csiszolású gyémánt (0,17ct, TW/SI) társaságában.

Klasszikus stílusú örök darab. Mérete 58. Minden más méretet egyéni rendelés keretén belül tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Készletről elérhető minőségi ékszerek egy része megtekinthető webshopunkban, személyes vásárlással.

Bővebb választékért látogassanak el az Arena Mall-ban, illetve Szeged belvárosában található szalonjainkba, ahol minden kedves érdeklődőt, vásárlót szeretettel várunk.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down