2023.07.21.

AJÁNLÓ: ROZÉ ARANY

Szerelem első viselésre.

Nőies, romantikus és kifinomult.

A fehér arany modern jegyének és a hagyományos sárga arany mellett, ez az arany színváltozat egy kiváló opció lehet azokra a pillanatokra, amikor úgy érzi, hogy egy kicsit másképp viselné az ékszereket, azokra a napokra, amikor kedve van egy nőies, romantikus, vintage és kifinomult megjelenéshez.

Ez az arany szín azért is különleges, mert minden bőrtónushoz passzol. A rozé arany ékszer fantasztikusan mutat az enyhén napbarnított vagy barna bőrön, olíva bőrön, vagy akár a kínai porcelánra emlékeztető bőrön is. Sokoldalúsága miatt bármilyen öltözékhez, alkalomhoz és napszakhoz alkalmas. Például egy rozé arany medál kiegészítheti egy virágos, fémes vagy monokróm ruha vagy blúz megjelenését, míg ugyanaz a rozé fülbevaló vagy karkötő egy estélyi ruhát elegánssá és modernné varázsol. Ami a formavilágot illeti, legyen szó geometrikus vagy virágmintás ékszerekről, egyszerű vagy összetett mintákról, minden formában egyedi és magávalragadó látványt biztosít.

Másik különlegessége, hogy bármely más fémárnyalattal kombinálható. Tehát, ha rajongsz a gyűrűk vagy nyakláncok kombinált viseléséért, akkor egy rózsa aranyat társíthatsz más színű arany ékszerekkel, és biztos lehetsz benne, hogy a termék kiemelkedő varázst kölcsönöz.

AL CORO gyűrű – 18 karátos rozé arany, brill 0,311ct (w/si), pink zafír 4,3 ct

A rubinok, zafírok vagy smaragdok gazdag színét is remekül kiegészíti, csakúgy, mint a gyöngyök vagy a gyöngyház finomságát, nem utolsó sorban tökéletes fém a sokszínű kövekkel díszített ékszerek számára. A fekete, barna vagy a kék gyémántokat is tökéletesen kiemeli a rózsaszín arany. A brilliánssal díszített rozé ékszerek pedig az egyik legkedveltebb ékszerviselet közé tartoznak, mind a mai napig. 

Ajánlatunk: BREUNING ékszergarnitúra

Az ábrán látható collié anyaga 14 karátos rozé arany, anker láncon logó ovális medállal, amely 0,191 ct (w/si) briliánssal díszített.

A gyűrű anyaga változatlanul 14 karátos rozé arany, 0,088ct briliáns (w/si), mérete 53-as.

Bővebb információkért kattintson a következőkre: collié, fülbevaló, gyűrű. Készletről azonnal elérhető az Aréna Mall-ban található szalonunkban.

Más Breuning modelleket egyéni rendelés keretén belül tudunk biztosítani vásárlóink számára. Tekintsék meg további észerkínálatunk egy részét itt.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down