2022.04.02.

AJÁNLÓ: RADO HYPERCHROME AUTOMATIC DIAMONDS LIMITED EDITION

A vintage Rado időmérők ihlették a 2012-ben bemutatott Hyperchrome családot, mely több, mint 70 különböző modelljével az egyik legnépszerűbb a svájci cég palettáján. …

Kevés olyan svájci óragyártó van a világon, aki ennyi innovatív megoldást vonultatott fel az anyaghasználat terén, mint, a százéves Rado cég. A Rado órák gyártásához mindig is csak a legjobb anyagokat engedélyezték. A keménység és a karcállóság önmagában nem elegendő: a tartósság és a viselő kényelme ugyanolyan fontos elvárás a cég számára. Az ikonikus stílus és az anyag a Rado sarokkövei, ezek azok a fő szempontok ami miatt a svájci Rado márka órái szó szerint kiállják az idő próbáját. Rado HyperChrome egy impozáns megjelenésű, karakteres óra a svájci Rado cégtől.

Egy tökéletesen kivitelezett időmérő, mely összeköti a múltat és a jelent. 600 darabra limitált, sportosan elegáns megjelenésű, gyémántokkal ékesített, sötét számlapos, megbízható svájci automata szerkezettel ellátott Rado óra, mely high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint high-tech kerámia csattal és titánium zárszerkezettel készült. A High-Tech kerámia (HTC) természetes kristályszerkezete védelmet nyújt mindenféle kopás ellen, kivételes karcállósággal bíró nagy keménységű anyag, mely könnyű, antiallergén és ergonómiailag kényelmes viselet. A figyelemre méltó könnyűség mellett a kerámia szinte azonnal alkalmazkodik a testhőmérsékletéhez, így soha nem érzi túl melegnek vagy túl hidegnek a bőrén. Az itt látható Rado Hyperchrome Automatic Diamonds Limited Edition karóra a készlet erejéig 30%-os árengedménnyel megvásárolható a budapesti üzletünkben és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado Hyperchrome órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down