2021.07.20.

AJÁNLÓ: ORIENT STAR CONTEMPORARY LIMITED EDITION

Az 1950-ben alapított japán Orient cégnek az elejétől kezdve egyetlen küldetése volt: Kiváló minőségű, elérhető, stílusos karórákat létrehozni. Örökségük alapja az időtálló tervezőmunka, megbízhatóság, pontosság, és szépség. …

Az ORIENT és az ORIENT STAR kollekciók 1950 óta a legkiválóbb karórákat kínálják az ügyfelek számára, így mindkét kollekció egyedi stílust és pontos időt biztosít, bármelyiket is választja. A cég büszke arra, hogy Japánban a mechanikus karórák éllovasának számít. Mivel ők maguk gyártják le a mechanikus szerkezeteket is, így a lehető legkiválóbb minőséget tudják biztosítani az ügyfeleik számára elérhető áron. Az  Orient Star 70.-ik évfordulóra számos speciális és limitált kiadású modellel örvendeztették meg a nagyérdeműt. Ezek az évfordulós kiadások a nebulák, csillagközi ködök varázslatos megjelenéséből merítik az inspirációt.

Orient Star Contemporary Limited Edition egy időtlen, klasszikus megjelenésű elegáns óra a japán Orient cégtől. Idő, dátum, holdfázis és járástartalék kijelző funkcióval ellátott, megbízható, japán házon belüli F7M63 típusjelű, 50 óra járástartalékkal bíró, automata szerkezettel szerelt, sötét gyöngyház számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. Az itt látható  700 darabra limitált, sorszámozott Orient Star Contemporary Limited Edition karóra megvásárolható a budapesti üzletünkben és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Orient Star órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down