2021.09.30.

AJÁNLÓ: ORIENT SPORTS MAKO III KAMASU

Ikonikus, közkedvelt sportos megjelenésű mechanikus karóra a japán Orient kínálatából, mely a tengerek farkasáról, a barracudáról (kamasu) kapta a becenevét. …

A 2016-ban bemutatott Mako II után, egy újabb sikeres búváróra került be a japán Orient kollekciójába. Prémium anyaghasználata, saját szerkezetes mechanikája, sportos kinézete és jó ár-érték aránya miatt igen közkedvelt az óraszeretők körében.

Az ORIENT kollekciók 1950 óta a legkiválóbb karórákat kínálják az ügyfelek számára, így az összes kollekció egyedi stílust és pontos időt biztosít, bármelyiket is választja. A cég büszke arra, hogy Japánban a mechanikus karórák éllovasának számít. Mivel ők magunk gyártják le a mechanikus szerkezeteket is, így a lehető legkiválóbb minőséget tudják biztosítani az ügyfeleik számára elérhető áron. Sportos vonalvezetésű, 20 bar-os vízállóságú, koronazárral ellátott, mechanikus óra a japán Orient cégtől. Megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. Az itt látható Orient Mako III Kamasu óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Orient Mako III Kamasu órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down