2021.07.15.

AJÁNLÓ: ORIENT REVIVAL WEEKLY AUTO KING DIVER

Az 1950-ben alapított japán Orient cégnek az elejétől kezdve egyetlen küldetése volt: Kiváló minőségű, elérhető, stílusos karórákat létrehozni. Örökségük alapja az időtálló tervezőmunka, megbízhatóság, pontosság, és szépség. …

A 70-edik évforduló apropóján számos régi sikeres modell újra kiadásával köszönik meg a vásárlóik bizalmát és hűségét. Az 1965-ben debütált Orient Weekly Auto King Diver is helyet kapott a Revival kollekcióban.

A King Diver modern iterációjánál az Orient rendkívül hű maradt az eredeti 65-ös kiadáshoz. Ez egy kettős koronával ellátott búváróra, melynek belső forgatható lünettája van, és egyedülálló nap-dátum kijelzővel rendelkezik, amely a hét napját a tárcsa aljára 6 órára teszi, a dátum pedig a hagyományosabb 3 órás pozíciónál helyezte el. Ennek az elrendezésnek van egy igazi old school karaktere és varázsa, ami meglehetősen ritka a modern óráknál és a vintage hangulatot még inkább fokozza a kövek számának (22) megjelenítése a számlapon.

Sportosan elegáns vintage óra a japán Orient cégtől. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, zöld számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, edzett ásványi óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült.

Az itt látható Orient Revival Weekly Auto King Diver karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő Orient órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down