2021.07.24.

AJÁNLÓ: ORIENT MECHANICAL REVIVAL WORLD TIME

Az 1950-ben alapított japán Orient cégnek az elejétől kezdve egyetlen küldetése volt: Kiváló minőségű, elérhető, stílusos karórákat létrehozni. Örökségük alapja az időtálló tervezőmunka, megbízhatóság, pontosság, és szépség. …

A 70-edik évforduló apropóján számos régi sikeres modell újra kiadásával köszönik meg a vásárlóik bizalmát és hűségét. Az 1969-ben debütált Orient World Map is helyet kapott a Revival kollekcióban.

A World Time nevet kapott modern kiadású változatnál is az Orient rendkívül hű maradt az eredeti 69-es kiadáshoz. Ez egy kettős koronával ellátott óra, melynek belső forgatható lünettája van, a 4 órához rakott második korona a belső forgatható 24 órás rámát mozgatja. A számlapon látható stilizált világtérkép és a belső forgatható lünetta segítségével olvasható le, hogy a föld egyes időzónái között hány óra időeltolódással kell számolni.

Sportosan elegáns 20 BAR-os vízállóságú vintage óra a japán Orient cégtől. Idő, dátum és GMT funkcióval ellátott, megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, világos számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, edzett ásványi óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült.

Az itt látható Orient Mechanical Revival World Time karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő Orient órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down