2022.02.10.

AJÁNLÓ: ORIENT CLASSIC BAMBINO II BIG SIZE

Az elmúlt 70 évben számos siker modellnek adott életet az Orient, melyek világszerte hódítottak. Ezek közül is, az egyik legkedveltebb mechanikus kollekció a klasszikus vonalakat kedvelők körében a Bambino család. …

Az 1950-ben alapított japán Orient cégnek az elejétől kezdve egyetlen küldetése volt: Kiváló minőségű, elérhető, stílusos karórákat létrehozni. Örökségük alapja az időtálló tervezőmunka, megbízhatóság, pontosság, és szépség. Közkedvelt, klasszikus megjelenésű elegáns óra a japán Orient cégtől.

Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, edzett ásványi óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Az ORIENT és az ORIENT STAR kollekciók 1950 óta a legkiválóbb karórákat kínálják az ügyfelek számára, így mindkét kollekció egyedi stílust és pontos időt biztosít, bármelyiket is választja. A cég büszke arra, hogy Japánban a mechanikus karórák éllovasának számít.

Mivel ők magunk gyártják le a mechanikus szerkezeteket is, így a lehető legkiválóbb minőséget tudják biztosítani az ügyfeleik számára elérhető áron. Az itt látható Orient Bambino karóra elérhető üzleteinkben és weboldalunkon.

Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő Orient órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down