2021.12.02.

AJÁNLÓ: NOMOS GLASHÜTTE ZÜRICH

A NOMOS designja tiszta és modernista esztétikájukról ismertek. A Zürich kollekció is a német óraipar egy újabb csodája. …

Klasszikus, elegáns vonalvezetésű mechanikus óra a szászországi Glashütte-ből. A zürichi kötődésű tervező, Hannes Wettstein keze munkáját dícséri ez az óracsalád. Műalkotás a csuklón, ahogy a Nomos berekein belül emlegetik.

A Zürich tervezése, mechanikája és pontossága számos díjat nyert. Többek között a Chrono Award, Good Design, IF Design Award, Uhr des Jahres és a Vienna Time is díjazta ezt az órát. Elegáns, kifinomult vonalai elvarázsolják a klasszikus órák szerelmeseit. Letisztult, világos számlapos, 43 órás járástartalékkal bíró, automata manufaktúra szerkezettel szerelt, NOMOS Glashütte óra, amely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel és bőrszíjjal készült. Az itt látható NOMOS Glashütte Zürich óra a készlet erejéig jelentős 30%-os! kedvezménnyel megvásárolható a Babós Szalon üzleteiben és weboldalán. További készleten lévő NOMOS Glashütte órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.  Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down