2021.07.14.

AJÁNLÓ: NOMOS GLASHÜTTE TANGENTE NEOMATIK 41 UPDATE MIDNIGHT

A kerek óra sok derékszöggel. A Tangente, harmonikus, egyszerű és inspiráló. A NOMOS Glashütte márka egyik zászlóshajója. A már számos design és minőségi díjjal jutalmazott NOMOS Glashütte Tangente Update idei újdonsága is tisztelgés a forma és a technika előtt. …

Praktikus és egyedi dátum leolvashatóságot biztosító Tangente modell, ahol az egész hónap látható. A számlap szélére kihelyezett dátumgyűrű két zöld jelzőt tartalmaz, melyek keretezik az adott napot. A dátumgyűrű egy bonyolult mérőeszköz hatását kelti, az éjfél kék számlap pedig extra eleganciát kölcsönöz az órának. A rozsdamentes nemesacél óratok és a fülek tiszta vonalai, pontos szögei, valamint a teljesen sík zafírkristály óraüveg lehetővé teszi, hogy a  saját szerkezettel szerelt automata Tangente Update olyan karcsú maradjon, mint valaha.

 

Az itt látható NOMOS Glashütte Tangente Neomatik 41 Update  karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő NOMOS Glashütte órákat itt talál. Várjuk szeretettel szalonjainkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down