2022.10.07.

AJÁNLÓ: NOMOS GLASHÜTTE AHOI – A NOMOS MINDENESEI

Ahoi, Glashütte! Bámulatos: annyira sportos, annyira laza, annyira elegáns – hogy ez egy igazi ritkaság a finom mechanikus karórák világában.

Legyen szó egy reggeli futásról a parkban vagy egy esti galériamegnyitóról – az Ahoi Atlantic karórák mindig veled vannak és mindig megfelelő kiegészítők. Ráadásképp ezek az automata karórák a tenger és a víz szeretetét is magukban hordozzák ugyanis 200 méterig vízállóak.

A 200 méteres vízállóság akár merülésekre is lehetőséget nyújt. A biztonságosan lecsavarozott hátlap és a menetesen záródó korona mindent vízhatlanul tart, a vízálló textilszíj pedig egyszerre praktikus és elegáns.

Használatuk soránán a Superluminova bevonat gondoskodik arról, hogy a mutatók és a számok zöld színnel világítsanak, így viselője sötétben vagy akár a legsötétebb mélységben is meg tudja állapítani az óráról az időt.

Az Ahoi modellcsalád megkérdőjelezhetetlenül stílusos de ugyanakkor feltétel nélkül alkalmas a kikapcsolódásra is. Az Ahoi Atlantic egyszerre mindkettő – és még annál is több.

Az Ahoi Atlantic, az Ahoi date Atlantic és az Ahoi neomatik Atlantic szerkezeteit a NOMOS a saját műhelyeiben fejlesztette és gyártja. Ezek az elegánsan karcsú automata kaliberek biztosítják a megfelelőséget és a nagy pontosságot ezekhez a vízálló órákhoz.

Az Ahoi Atlantic modellek pontosságát a NOMOS swing system biztosítja. Minden óra hat pozícióban van szabályozva így rendkívül pontos, mind a vízben, mind a vízen kívül.

A NOMOS Glashütte Ahoi Atlantic modellek elérhetők a budapesti szalonunkban és a webáruházunkban!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down