2023.03.17.

AJÁNLÓ: MÉLYKÉK ZAFÍR – A színes drágakövek királya

“Szerelem első látásra ékszerek”- ez talán minden hölgy számára ismerős érzés. Drágakövekkel díszített ékszerek, melyekre nem tudunk NEM-et mondani. Minőségi ékszerek, részletgazdag kidolgozással, lenyűgöző kivitelezésben.

A gyémánt kísérője gyakran a zafír, talán a második legkedveltebb drágakő. A többi színes drágakőhöz hasonlóan a kék zafír értékének megállapításakor is az eredetét, színét, tisztaságát és más egyéb tényezőket vesznek figyelembe, mint például az egyedisége. A zafír magas fényének és keménységének köszönhetően, kiválóan alkalmas ékszerek készítésére és állandó viselésre. Nemesfém foglalatban, gyémántok kíséretében garantált az idő/értékállóság. A mélykék zafír nem utolsó sorban minden körülmények között eleganciát biztosít, mely vonzásának ellenállni lehetetlen.

Témához kapcsolódóan, jelen kiválasztottunk egy 14 karátos fehér arany gyűrű, gyémántokkal és zafírral díszített. A mélykék színű, fazettált csíszolású zafír (0,80 ct) illetve a körülötte elhelyezett briliáns csíszolású gyémántok (0,19 ct, G/SI) karmos foglalatban helyezkednek el. Gyűrű mérete: 56. Minden más méretet egyedi rendelés keretén belül tudunk biztosítai kedves vásárlóink számára.

Ha Ön a szolídabb, visszafogottabb ékszerek kedvelője, akkor a következő hasonló anyagfelhasználattal készült gyűrűt ajánljuk szíves figyelmébe. 14 karátos fehér arany gyűrű, karmos foglalatban elhelyezett kör alakú, fazettált csíszolású mélykék zafírral, oldalán két briliáns (0,05 ct, G/SI) társaságában.

További drágaköves gyűrűk webshopunkban, személyes vásárlással.

Bővebb választékért látogassanak el az Arena Mall-ban, illetve Szeged belvárosában található szalonjainkba, ahol minden kedves érdeklődőt, vásárlót szeretettel várunk.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down