2021.09.29.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER URBAN OPALIN SILBER

MeisterSinger Urban egy ideális társ a városi életmódhoz. Fiatalos, sportos egymutatós MeisterSinger óra. …

Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a MeisterSinger családot. A szimmetria érzetének megteremtése érdekében az 1-9. Órát egy “0” betűvel jelölik, úgy, hogy a tárcsa minden számának két számjeggyel kell rendelkeznie, így klasszikus mérőműszer hatást keltenek ezek az órák. Az óratokok keskeny éle a régi zsebórák formavilágát idézi. Az erőteljesen domborított zafírüveg azontúl, hogy optikailag nagyítja a számlapot, egyfajta külön eleganciával vértezi fel a Classic családtól kezdve, a Circularis-on keresztül a Pangaea családig a MeisterSinger kollekció összes darabját.

A német MeisterSinger óra gyártó Urban kollekciója reprezentál egyfajta nyugalmat a lüktető, élő metropoliszban. A rohanó, impulzusokkal teli világban jó ránézni erre az órára, ha szeretnénk az elménket kicsit lecsendesíteni.

Minimalista felépítése tökéletesen illeszkedik a Meistersinger ideológiához, de mégis kicsit más, kicsit hétköznapibb viselet, az eddigi jól megszokott ,,dress watch,, stílushoz képest.  Egyszerre elegáns, fiatalos és sportos. Konvencionális, de mégis egyedi viselet a városi ember számára.

Jó ár-érték arányú, megbízható japán automata szerkezettel szerelt egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült. Az itt látható MeisterSinger Urban Opalin Silber óra elérhető üzleteiben és a webshopunkban. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down