2021.12.11.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER PERIGRAPH MELLOW YELLOW LIMITED EDITION

A Perigraph nyitott dátumtárcsájával már régóta a MeisterSinger kollekció kedvelt modellje. …

A gyönyörűen kiegyensúlyozott dátumgyűrű szabadon forog a számlap közepe körül. A 12 óránál egy kis nyíl mutatja az aktuális dátumot, amely minden nap éjfélkor egy lépéssel előrébb lép. A dátumnak ez az analóg megjelenítése megfelel a kör alakú időjelzésnek, és ugyanolyan áttekintést nyújt.

A változatosság mestereként ebben a változatban a Perigraph merészen lágy sárga színben jelenik meg. Az acélkék számlap lenyűgöző kontrasztot alkot a merész sárga árnyalattal, a színek játékát a leheletnyi piros szín teszi teljessé. A rozsdamentes acél tokja 43 milliméter átmérőjű, 5 barig vízálló, a számlapot pedig domború zafírüveg borítja. A hatszorosan csavarozott üvegből készült hátlapon keresztül megtekinthető a svájci automata szerkezet, amelynek rotorja 38 órás járástartalékkal látja el az órát. Az üveg büszkén tükrözi a modell egyediségét, hiszen fel van tüntetve rajta a legyártott darabszám: a világ 200 darabjából egy.

Az itt látható MeisterSinger Perigraph Mellow Yellow Limited Edition óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down