2021.10.23.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER NEO SONNENSCHLIFF ROT MIT DÉGRADÉ

Az 50-es éveket idéző formavilágával a NEO család remek választás azoknak, akik szeretik a klasszikus megjelenésű órákat…

A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak. A napórák és néhány régi óratorony ezen tulajdonsága, például a Westminster Abbey, inspirációt adott a formatervezésnél.

A klasszikus modernizmus és egy MeisterSinger viselésének kényelmes élménye kombinálva. Ez a német óragyártó Neo kollekciója. Elegáns megjelenése miatt a Neo úgy néz ki, mint egy klasszikus időmérő az 1950-es évekből. De megvan benne mégis az a modern vonalvezetés is , ami miatt a mai fiatalsághoz is tökéletesen passzol. A Neo a MeisterSinger klasszikus Neo Plus kis testvére. 36 milliméter átmérőjével marad az autentikus mérettartományban az adott korra jellemző tulajdonságokkal – a keskeny előlap, a kupolás Hesalite üveg és a funkcionális tipográfia. Megbízható svájci automata szerkezettel szerelt német egymutatós órák, melyek nemesacél óratokkal, hesalite óra üveggel és bőrszíjjal készülnek.

Az itt látható MeisterSinger Neo óra megvásárolható üzleteinkben és weboldalunkon. További készleten lévő MeisterSinger Neo órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down